Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Asiakaspalautteet - Hotel Arthur

Asiakaspalautteet

Hotellivieraiden asiakaspalautteita

Löydät myös kokous- sekä juhlapalautteita näistä linkeistä. Oman palautteesi voit jättää täältä, arvostamme sitä! 

Seuraa Hotel Arthuria Facebookissa ja kuulet mitä kaikkea talossa tapahtuu. Facebook- sivuiltamme löydät myös pysyvän alennuskoodin majoitukseen!

 

Tykkään yöpyä teillä, nuo ketjut ovat mielestäni jotenkin niin sieluttomia. Teillä on erilaisia huoneita ja palvelu aina ystävällistä.. ihan kuin kotiansa tulisi.

Riitta 10/2015

Tilaisuutemme onnistui loistavasti hotelli Arthurissa! Olemme saaneet paljon positiivista palautetta osallistujilta ja itse järjestäjänä olen erittäin tyytyväinen sujuvaan ja kärsivälliseen palveluun teidän puoleltanne. Iso kiitos sinulle sekä hotellin henkilökunnalle!

Hyvää ja aurinkoista syksyä!

Emilia 9/2015 (Grano Oy)

Kiitän puolestani hotellianne hyvistä konferenssijärjestelyistä. Mielestäni kaikki meni nappiin. Maanatain työllistimme kokousisäntää Markkua todella paljon ja hän hoiti hommansa todella rauhallisesti ja ystävällisesti niin kuin koko henkilökunta.

Kiitos myös ihanasta kattohuoneesta, joka oli todella viihtyisä ja kuin pieni lintukoto kaukana kaupungin melskeestä. Sauna huoneessa oli ihan mahtava, lämpeni hetkessä.

Teija 9/2015 (VTT)

Proffsigt o kundcentrerat kundbemötande i Receptionen! Smidig o tjänstvillig personal i sen timma bjöd på smakrik rösbetsbiff i kärleksfull svampsås i restaurangen! Såväl finsk öl som Chilenskt rödvin smakade mera! Hotellet står upp för sitt mångåriga rykte, OUTSTANDING!

Milvi 8/2015

Erittäin lämpimät kiitokset siitä, että loitte meille puitteet huikean onnistuneeseen koulutuspäivään! Kaikki sujui taholtanne esimerkillisesti - asiakaspalvelu oli huippujoustavaa ja ystävällistä, henkilökunta paikan päällä oli erittäin avuliasta (ja kuten yksi koulutettava totesi, “katsoi silmiin ja tervehti, jäi hyvä mieli”), ja fyysiset puitteet olivat viihtyisät ja arvokkaat. Arvosanaksi saatte 10.
Tällaisella toimintatavalla saadaan uusia vakioasiakkaita!

Nina 8/2015 (Mind Dynamics Oy)

Kiitos ystävät kalliit, olette todella sydämessä! Vastaanotto, iloisuu, käytös,myynti + ystävällisyys ja yllätyksellisyys , wow! se oli suurin kunnioitus pitkästä yhteistyöstä, olemme otettuja, sitä tässä maailmassa vielä teiltä löytyy,,, näin paljonkin ympäri Suomea kiertäneenä, täytyy sanoa olette kyllä best!
Huone nro 904 14.-16.8.15. oli vähän väliaikaa, Tästä se taas ura urkenee, Terkut kaikille teille ihanaisella ihmisille. Ystävällisyydestä, T Leena ja Keijo 14-16.15

Leena ja Keijo 8/2015

Hiljainen hotelli. Miellyttävä.

Berdt 7/2015 (Rosala fastighetsservice)

Olimme 2 yön reissulla hesassa ja saimme sviitin superiorin hinnalla. Emme ennen ole näin hyvää palvelua saanut. Rauhallinen paikka lähellä ihan kaikki. Todella asiantunteva ja palveleva henkilökunta. Suosittelen kaikille. Tulemme uudestaan. Kiitos.

Timo 7/2015

Yövyimme viime viikon lopulla hotellissanne. Toivoimme tilatessamme huonetta ylimmästä kerroksesta ja näkymää kaupungin ylle. Jugend hengessä sisustettu valoisa huone sekä ikkunan takana kesäinen taivas yllätti meidät iloisesti.
Positiivista oli myös hotellin sijainti, josta oli lyhyt matka kaikkialle, kaupungin houkutuksiin.

Nimetön 7/2015

Kiitos paljon hyvästä vastaanotosta meidän pienen loman aikana teidän hotellissanne! Kaikki nauttivat olostaan ja olivat tyytyväisiä. Hyvää kesän jatkoja teille kaikille!

Tatjana 7/2015 (Mosaiikki ry)

Varaa huone Helsingin keskustasta

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Aikuista
Lasta
Kampanjakoodi

Soita
09 173 441
vastaamme
heti!

soita meille

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Asiakaspalautteet

Hotel ArthurHinta-laatusuhde oli erittäin hyvä. Kokoustilat... lue lisää
Hotel ArthurOlimme kesälomamatkalla Helsingissä ja varasin... lue lisää
TripAdvisorVarasin huoneen kahdeksi yöksi. Jo varatessa olin... lue lisää
Hotel ArthurKokousjärjestelyt sujuivat mainiosti, kiitos siitä... lue lisää
Hotel ArthurEi moittimista palvelussa... lue lisää
Hotel ArthurSuurkiitokset Skopin veteraanien puolesta... lue lisää
Hotel ArthurHieno juhlasali, upeat jugend-huoneet, hyvä... lue lisää
Hotel ArthurTilaisuutemme teillä menivät suunnitellun... lue lisää
Hotel ArthurJugend huonetta mainostetaan "upea näköala... lue lisää
Hotel ArthurLämmin kiitos hotellinne henkilökunnalle loistavasti... lue lisää