Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Asiakaspalautteet - Hotel Arthur

Asiakaspalautteet

Hotellivieraiden asiakaspalautteita

Löydät myös kokous- sekä juhlapalautteita näistä linkeistä. Oman palautteesi voit jättää täältä, arvostamme sitä! 

Seuraa Hotel Arthuria Facebookissa ja kuulet mitä kaikkea talossa tapahtuu. Facebook- sivuiltamme löydät myös pysyvän alennuskoodin majoitukseen!

 

Kiitän puolestani hotellianne hyvistä konferenssijärjestelyistä. Mielestäni kaikki meni nappiin. Maanatain työllistimme kokousisäntää Markkua todella paljon ja hän hoiti hommansa todella rauhallisesti ja ystävällisesti niin kuin koko henkilökunta.

Kiitos myös ihanasta kattohuoneesta, joka oli todella viihtyisä ja kuin pieni lintukoto kaukana kaupungin melskeestä. Sauna huoneessa oli ihan mahtava, lämpeni hetkessä.

Teija 9/2015 (VTT)

Proffsigt o kundcentrerat kundbemötande i Receptionen! Smidig o tjänstvillig personal i sen timma bjöd på smakrik rösbetsbiff i kärleksfull svampsås i restaurangen! Såväl finsk öl som Chilenskt rödvin smakade mera! Hotellet står upp för sitt mångåriga rykte, OUTSTANDING!

Milvi 8/2015

Erittäin lämpimät kiitokset siitä, että loitte meille puitteet huikean onnistuneeseen koulutuspäivään! Kaikki sujui taholtanne esimerkillisesti - asiakaspalvelu oli huippujoustavaa ja ystävällistä, henkilökunta paikan päällä oli erittäin avuliasta (ja kuten yksi koulutettava totesi, “katsoi silmiin ja tervehti, jäi hyvä mieli”), ja fyysiset puitteet olivat viihtyisät ja arvokkaat. Arvosanaksi saatte 10.
Tällaisella toimintatavalla saadaan uusia vakioasiakkaita!

Nina 8/2015 (Mind Dynamics Oy)

Kiitos ystävät kalliit, olette todella sydämessä! Vastaanotto, iloisuu, käytös,myynti + ystävällisyys ja yllätyksellisyys , wow! se oli suurin kunnioitus pitkästä yhteistyöstä, olemme otettuja, sitä tässä maailmassa vielä teiltä löytyy,,, näin paljonkin ympäri Suomea kiertäneenä, täytyy sanoa olette kyllä best!
Huone nro 904 14.-16.8.15. oli vähän väliaikaa, Tästä se taas ura urkenee, Terkut kaikille teille ihanaisella ihmisille. Ystävällisyydestä, T Leena ja Keijo 14-16.15

Leena ja Keijo 8/2015

Hiljainen hotelli. Miellyttävä.

Berdt 7/2015 (Rosala fastighetsservice)

Olimme 2 yön reissulla hesassa ja saimme sviitin superiorin hinnalla. Emme ennen ole näin hyvää palvelua saanut. Rauhallinen paikka lähellä ihan kaikki. Todella asiantunteva ja palveleva henkilökunta. Suosittelen kaikille. Tulemme uudestaan. Kiitos.

Timo 7/2015

Yövyimme viime viikon lopulla hotellissanne. Toivoimme tilatessamme huonetta ylimmästä kerroksesta ja näkymää kaupungin ylle. Jugend hengessä sisustettu valoisa huone sekä ikkunan takana kesäinen taivas yllätti meidät iloisesti.
Positiivista oli myös hotellin sijainti, josta oli lyhyt matka kaikkialle, kaupungin houkutuksiin.

Nimetön 7/2015

Kiitos paljon hyvästä vastaanotosta meidän pienen loman aikana teidän hotellissanne! Kaikki nauttivat olostaan ja olivat tyytyväisiä. Hyvää kesän jatkoja teille kaikille!

Tatjana 7/2015 (Mosaiikki ry)

Joka kesäinen vakio hotellimme. Loistava sijainti, hyvä hotelli. Ravintolan ruoka suussa sulavaa.

Päivi 7/2015

Mycket bra hotel i Helsingfors City men ändå lite utanför dom stora stråken, nära till järnvägsstationen ca 3-5 min gångavstånd,nära till shopping nära till Esplanaden 5-10 min.Bra frukost i en stor matsal som gjorde att det fanns gott om plats.Trevlig och hjälpsam personal.Här kommer vi att bo flera gånger.

Uffe66 6/2015

Varaa huone Helsingin keskustasta

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Aikuista
Lasta
Kampanjakoodi

Soita
09 173 441
vastaamme
heti!

soita meille

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Asiakaspalautteet

TripAdvisorVarasin huoneen kahdeksi yöksi. Jo varatessa olin... lue lisää
Hotel ArthurKokousjärjestelyt sujuivat mainiosti, kiitos siitä... lue lisää
Hotel ArthurEi moittimista palvelussa... lue lisää
Hotel ArthurSuurkiitokset Skopin veteraanien puolesta... lue lisää
Hotel ArthurHieno juhlasali, upeat jugend-huoneet, hyvä... lue lisää
Hotel ArthurTilaisuutemme teillä menivät suunnitellun... lue lisää
Hotel ArthurJugend huonetta mainostetaan "upea näköala... lue lisää
Hotel ArthurLämmin kiitos hotellinne henkilökunnalle loistavasti... lue lisää
Hotel ArthurKiitos todella hyvästä palvelusta,harvoin saa... lue lisää
Hotel ArthurSuuret kiitokset meidän Skoppilaisten... lue lisää