Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Kokous Helsingissä onnistunut yritys tilaisuus

Kokoustilat ja yritystilaisuudet Helsinki -
Hyvät päätökset syntyvät Hotel Arthurissa

Kun etsit kokouksellesi paikkaa, Hotel Arthurin yksilölliset kokoustilat Helsingin ydinkeskustassa ovat loistava valinta - valittavissasi on kokoustilat 12 vaihtoehdosta, muutaman hengen neuvotteluhuoneista aina 250 hengen upeaan Juhlasaliin. Kokouspaikka on helposti saavutettavissa kaikilla julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla saapuville löytyy parkkipaikka viereisestä P-Kluuvista. Lisäksi ystävällinen palvelu, toimiva kokoustekniikka, maukkaat kokoustarjoilut sekä viihtyisät majoituspalvelut kauempaa saapuville lisäävät Hotel Arthurin houkuttelevuutta valittaessa kokoustilaa Helsingissä. Tutustu kokoustarjouksiimme!

Kokoustilat ja yritystilaisuudet Hotel Arthur Helsinki

Tunnelmaltaan yli 100-vuotias Jugend-tyylinen kokousosasto on uniikki. Kristallikruunut, antiikki-huonekalut, lasimaalaukset, erkkeri-ikkunat, seinillä olevat muotokuvat ja taulut, pianot ja flyygelit luovat kokoustiloihin persoonallista tunnelmaa ja historian havinaa. Etenkin Juhlasalissa, Aurolan Salissa ja Hjeltin Salissa voi aistia viime vuosisadan tunnelman. Porrastettu Auditorio, Mäen Sali ja Virtasen Sali ovat perinteisempiä kokoustiloja kauniista erkkereistään huolimatta. Johtokunnan huone, Malinin Sali ja ryhmätyötilat soveltuvat pienemmälle henkilömäärälle palavereihin tai ryhmätöihin. Yhteensä tiloja löytyy yli 500-hengelle. Kaikissa tiloissa on langaton internetyhteys sekä datatykki ( mainittava tilauksen yhteydessä) veloituksetta. Tiloihin pääsee porraskiipijän avulla myös pyörätuolilla (ei sähköpyörätuolilla). Porraskiipijän käyttötarpeesta on ilmoitettava ennakkoon. Tutustu Hotel Arthurin tunnelmallisiin kokoustiloihin täältä.

Kokoustarjoilut Hotel Arthurissa

Kokoustarjoilut voi nauttia kokoustiloissa tai viehättävässä kokousaulassa. Aamupäivällä kokousaulassa on katettuna monipuolinen kahvibuffet, jossa on tarjolla suolaisia vaihtoehtoja, pientä makeaa, hedelmiä/kasviksia ja mehua. Iltapäiväkahvilla kokousaulassa tarjotaan makean kahvileivän lisäksi hedelmiä/kasviksia. Mikäli haluat kokouskahvit kokoustilaan, vaihtoehtoina ovat kokouspaketin hintaan kuuluva, keittiön valitsema päivän makea tai suolainen kahvileipä tai erilliseltä kokouskahvilistalta valittu, lisämaksullinen kahvileipä. Kokouslounas on tarjolla noutopöydästä Ravintola Arthurissa. Lounaspöydässä on päivän keiton ja kolmen muun lämpimän ruoan lisäksi kattava salaattipöytä sekä kahvia/teetä ja keksejä - perjantaisin myös jälkiruokaa.

Kokouksen jälkeen voi rentoutua tai puida kokouksen antia Happy Hour-juomia nauttien tai rennon illallisen merkeissä. Myös maukas kokouspäivällinen, cocktailtilaisuus tai yritystilaisuus järjestyy Ravintola Arthurissa. Mikäli haluatte tilan vain omalle ryhmällenne, voimme tarjota käyttöönne ravintolan viihtyisät kabinetit. Valmiita menuvaihtoehtoja löydät täältä tai myyntipalvelumme voi suositella tilaisuuteenne sopivat ruoat ja juomat. Kevyempää iltapalaa tarjoilemme myös kokoustiloissa tai kokousaulassa.

Kokoussauna Hotel Arthurissa

Hotel Arthurissa on yksi pieni tilaussauna 2-6-hengelle. Saunassa voi rentoutua heti aamulla tai illalla kokouspäivän jälkeen. Yksityisen saunavuoron hinta on EUR 6.00/henkilö ja sen voi varata etukäteen puhelimitse 09-173 441 tai paikan päällä hotellimme vastaanotosta.

Pyydä tarjousta tai lisätietoja kokoustiloistamme ja palveluistamme myyntipalvelustamme puh 09-173 441 tai myyntipalvelu@hotelarthur.fi.

Katso kuvia upeasta Juhlasalistamme sekä muista kokoustiloistamme kuvagalleriastamme. Lisää kuvia Hotel Arthurista löydät täältä.

Liity sisäpiiriin ja saat arvokasta tietoa ja tarjouksia kokouksista, tapahtumista ja yritystilaisuuksista Hotel Arthurissa Helsingissä.

Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Asiakaspalautteet

Hotel ArthurSuurkiitokset Skopin veteraanien puolesta... lue lisää
Hotel ArthurHieno juhlasali, upeat jugend-huoneet, hyvä... lue lisää
Hotel ArthurTilaisuutemme teillä menivät suunnitellun... lue lisää
Hotel ArthurJugend huonetta mainostetaan "upea näköala... lue lisää
Hotel ArthurLämmin kiitos hotellinne henkilökunnalle loistavasti... lue lisää
Hotel ArthurKiitos todella hyvästä palvelusta,harvoin saa... lue lisää
Hotel ArthurSuuret kiitokset meidän Skoppilaisten... lue lisää
Hotel ArthurTiedekuntapäivämme hotelli Arthurissa sujui oikein... lue lisää
Hotel ArthurTykkään yöpyä teillä, nuo ketjut ovat mielestäni... lue lisää
Hotel ArthurTilaisuutemme onnistui loistavasti hotelli Arthurissa!... lue lisää