Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Kokoukset asiakaspalautteet - Hotel Arthur

Asiakaspalautteet

kiitos teille kaikille hyvin hoidetuista järjestelyistä niin kokousten, majoittumisen kuin myös ruokailun osalta.

Palvelu oli todella ystävällistä ja joustavaa.

Seppo 11/2014 (Logistiikan toimihenkilöt)

Täytyy vielä erikseen mainitan, että on ollut ilo järjestää tapahtumaa Arthuriin, asiakaspalvelu on ollut ensiluokkaista vaikka minulta onkin tullut näitä pyyntöjä ihan viime tipassa.

Taru 11/2014 (Opintokeskukset ry)

Kiitos juhlista. Olivat oikein mukavat. Jatkamme tapaamisia savolaisseurojen kanssa.

Kaija 10/2014 (Invalidiliitto ry / Ylä-Savon seura)

Swing Along Party aivan upea tilaisuus loistavine bändeineen ja herkullisine tarjottavineen, mukavine tunnelmineen - kuten vain Hotel Arthur osaa!

10/2014

Olihan äreet kinkerit ! Hyvää ruokaa ja juomaa yllin kyllin, ihanaa musiikkia ja mielenkiintoinsta kierrellä hotellissa.

Sirkka 10/2014 (Helsingin Rantasalmiseura)

Hei! Teillä vuoden parhaimmat Arthurin-päivän kemut aina. Vuosien varella vaan aina paranee :) Hyvää syksyä Teille kaikille!

Eija 10/2014 (SMKJ)

Hei!
Runsaat kiitokset eilisillasta sekä itseni, että kollegani puolesta. Kaikesta näki, että olitte panostaneet meihin todella huolella. Ruoka ja juomat maistuivat ja musiikillinen anti oli
sangen nautinnollista. Tapahtumasta jäi hyvä maku suuhun. Myös eilinen Seniorilounaamme ravintolassa sai maittavuudestaan kiittäviä lausuntoja ja jopa joidenkin jäsenten suoranaisia kehoituksia, että välitän kiitoksemme eteenpäin Teille. Siis hyvä maku jäi meille siitäkin suuhun ja lähetämme välitykselläsi kiittävät terveiset keittiöön. Tarjouksesi Joululounaan juomatarjoilusta osui ajoituksellisesti myöskin nappiin. Kerkisimme Kiltaraadin kokouksessa keskustella asiasta, mutta varsinaista päätöstä emme eilen kerinneet tekemään. Palaan asiaan lähitulevaisuudessa.

Mauri 10/2014 (Helsingin myyntimiesseniorikilta)

Suuret kiitoksemme teille kaikille, jotka olitte vaikuttamassa kokouksemme onnistumiseen keskiviikkona 30. huhtikuuta.
Erityisesti kiitämme ateriasta. Menun runsaasta valikoimasta tilasimme parhailta kuulostavat vaihtoehdot, ja ne olivatkin sitten vielä monta kertaa herkullisempia ja mainiosti maustettuja kuin odottaa saatoimme.
Yhtä suuret kiitokset henkilökunnalle saamastamme lämpimästä palvelusta. Kiitokset joustavasta suhtautumisesta tilaratkaisuun ja varauksiemme jatkuvaan muuttumiseen.
Hotelli Arthur tulee olemaan korkealla sijalla valitessamme kokouksillemme pitopaikkaa.

5/2014

Kiitos oikein paljon! Kaikki meni ihan loistavasti, kiertoajelun aikataulu oli turhan tiukka, olimme aika paljon myöhässä illalliselta. Videotykkiesityksen jätimme suosiolla väliin. Ruoka oli todella hyvää! Saimme osallistujilta paljon kiitosta paikan valinnasta, ruuasta ja Arthurin leppoisasta tunnelmasta.

Meillä on vastaavanlaisia arkkitehtitapaamisia muutaman kerran vuodessa ja tulemme ihan varmasti käyttämään Arthurin palveluita tulevaisuudessa.

Tiina 4/2014 (Arliko Oy)

Halusin kirjoittaa teille yli 10-vuoden asiakaskokemuksella Arthurin palveluista. Olen vuokrannut Teiltä tiloja ja ruokailuja useastikin, edellisten työnantajieni palveluksessa, unohtamatta erinomaisia lounaita.

Vuokrasin Arthurin ison salin vuodenvaihteessa 2013-2014. Kun järjestelin salia, muistui mieleeni aikaisemmat ajat ja sillä hetkellä henkilökunnan hyvä palvelualttius, ystävällisyys ja nopeus. Mutta eniten kiinnitin huomiota hyvään henkeen, joka näytti olevan työntekijöiden kesken. Päätin silloin, että kirjoitan teille kokemuksistani.

Kuten kerroinkin muutamille henkilökunnan jäsenille, ei noiden 10-vuoden aikana ollut yhtään negatiivista kokemusta ja sitä sanoisin ainutlaatuiseksi, sillä käyttöasteella jolla käytin Helsingin kokoustila- ja ruokailutarjontaa.

Kiitokseni erittäin hyvästä palvelusta ja tilojen vuokrauksesta. Toivottavasti voin vuokrata tilojanne toistekin!

Tomi 12/2013 (Cityseurakunta)

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Asiakaspalautteet

Hotel ArthurMukava hotelli keskustan tuntumassa. Huone oli hieman... lue lisää
Hotel ArthurVarmaan yksi parhaista hotelliöistä ikinä! Sijainti... lue lisää
Hotel ArthurHei! Anteeksi että vastauksessani viivähti... lue lisää
Hotel ArthurHei! Esitän jäseniemme puolesta Sinulle kiitokset... lue lisää
Hotel ArthurArthur ei pettänyt tälläkään kertaa. Kiva ja... lue lisää
Hotel Arthurkiitos teille kaikille hyvin hoidetuista... lue lisää
Hotel ArthurTäytyy vielä erikseen mainitan, että on ollut ilo... lue lisää
Hotel ArthurNythän se mukavalta tuntuu. Olen varannut hotelli... lue lisää
Hotel ArthurHurjan paljon kiitos iltajuhlista ne oli hyvin... lue lisää
Hotel ArthurKiitos juhlista. Olivat oikein mukavat. Jatkamme... lue lisää