Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Kokoukset asiakaspalautteet - Hotel Arthur

Asiakaspalautteet

Suuret kiitoksemme teille kaikille, jotka olitte vaikuttamassa kokouksemme onnistumiseen keskiviikkona 30. huhtikuuta.
Erityisesti kiitämme ateriasta. Menun runsaasta valikoimasta tilasimme parhailta kuulostavat vaihtoehdot, ja ne olivatkin sitten vielä monta kertaa herkullisempia ja mainiosti maustettuja kuin odottaa saatoimme.
Yhtä suuret kiitokset henkilökunnalle saamastamme lämpimästä palvelusta. Kiitokset joustavasta suhtautumisesta tilaratkaisuun ja varauksiemme jatkuvaan muuttumiseen.
Hotelli Arthur tulee olemaan korkealla sijalla valitessamme kokouksillemme pitopaikkaa.

5/2014

Kiitos oikein paljon! Kaikki meni ihan loistavasti, kiertoajelun aikataulu oli turhan tiukka, olimme aika paljon myöhässä illalliselta. Videotykkiesityksen jätimme suosiolla väliin. Ruoka oli todella hyvää! Saimme osallistujilta paljon kiitosta paikan valinnasta, ruuasta ja Arthurin leppoisasta tunnelmasta.

Meillä on vastaavanlaisia arkkitehtitapaamisia muutaman kerran vuodessa ja tulemme ihan varmasti käyttämään Arthurin palveluita tulevaisuudessa.

Tiina 4/2014 (Arliko Oy)

Halusin kirjoittaa teille yli 10-vuoden asiakaskokemuksella Arthurin palveluista. Olen vuokrannut Teiltä tiloja ja ruokailuja useastikin, edellisten työnantajieni palveluksessa, unohtamatta erinomaisia lounaita.

Vuokrasin Arthurin ison salin vuodenvaihteessa 2013-2014. Kun järjestelin salia, muistui mieleeni aikaisemmat ajat ja sillä hetkellä henkilökunnan hyvä palvelualttius, ystävällisyys ja nopeus. Mutta eniten kiinnitin huomiota hyvään henkeen, joka näytti olevan työntekijöiden kesken. Päätin silloin, että kirjoitan teille kokemuksistani.

Kuten kerroinkin muutamille henkilökunnan jäsenille, ei noiden 10-vuoden aikana ollut yhtään negatiivista kokemusta ja sitä sanoisin ainutlaatuiseksi, sillä käyttöasteella jolla käytin Helsingin kokoustila- ja ruokailutarjontaa.

Kiitokseni erittäin hyvästä palvelusta ja tilojen vuokrauksesta. Toivottavasti voin vuokrata tilojanne toistekin!

Tomi 12/2013 (Cityseurakunta)

Palvelu oli erinomaista, ulkomaiset vieraat olivat ihastuneita, kaikki sujui mainiosti perjantai-illan tilaisuudessa.

Asiakas 6/2013

Varauksen teko sujui ongelmitta ja tarjoilut olivat maittavia. Suosittelen lämpimästi Hotel Arthuria kokous kokoustilaksi.

Annikki 5/2013 (VKL)

Kokemuksiamme yhteistyöstä Hotel Arthurin kanssa

Olemme toimineet PCO-toimistona 26 vuoden ajan ja lähes koko ajan olemme tehneet yhteistyötä Hotel Arthurin kanssa. Yhteistyö hotellien kanssa on hyvin tärkeä osa kongressijärjestelyjä, on sitten kysymyksessä kansainvälinen tai kotimainen tapahtuma.
Sujuva, hyvä ja luottamuksellinen yhteistyö on meille erittäin tärkeä asia. Työmme on usein hyvin kiireistä, ennustettavuus kiintiöiden toteutumasta on tullut yhä vaikeammaksi ja muutoksia suuntaan ja toiseen tulee yhä enemmän.

Yhteistyöstä Hotel Arthurin kanssa minulla on vain erittäin positiivista sanottavaa. Myyntipalvelun, samoin kuin vastaanoton palvelu on aina ystävällistä, joustavaa ja luotettavaa. Haluaisin korostaa myös sitä, että Hotelli Arthurissa on aina ymmärretty työmme vaihtelevia tilanteita myös meidän kannaltamme ja joustettu suuntaan ja toiseenkin mahdollisimman pitkälle. Annamme tällaiselle asenteelle suuren arvon ja omasta puolestamme yritämme toimia vastaavasti.

Olemme järjestäneet Hotel Arthurissa myös joitakin kokouksia ja seminaareja ja myös ne ovat sujuneet hienosti.

Huoneiden hinta- ja laatusuhde on mielestämme erittäin hyvä ja siitä olemme saaneet runsaasti hyvää palautetta myös tapahtumiemme osallistujilta.

Kokonaisuutena henkilökunta, tilat ja palvelu Hotel Arthurissa ovat erinomaista luokkaa ja haluamme jatkaa hyvää luottamuksellista yhteistyötämme myös tulevaisuudessa.

Anja 5/2013 (Tavicon)

Järjestimme yli 100 hengen koko päivän kokouksen Hotel Arthurin Juhlasalissa ja kaikki sujui vaivattomasti ja hienosti. Oli ilo saada näin hyvää palvelua. Suosittelen lämpimästi kaikille!

Sirle 5/2013 (HSL)

Mukava hotelli. Olen siellä kokoustanut ja yöpynytkin pari kerta

Aija 8/2012

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Asiakaspalautteet

Hotel ArthurOlen todella tyytyväinen toimintaanne ja palveluun... lue lisää
Hotel ArthurKiitos. Olj’ tuas lkosat oltavat ja kaekki valamiina... lue lisää
Hotel ArthurMukava ja rauhallinen hotelli. Loistava sijainti... lue lisää
Hotel ArthurIhanan pirteä ja ystävällinen vastaanotto heti... lue lisää
Hotel ArthurIhanan rauhallinen hotelli. Hyvä sijainti. Sopiva... lue lisää
Hotel ArthurKiitos, hotelli oli kodikas ja siisti, vuode hyvä!... lue lisää
Hotel ArthurKaksi kertaa Arthurissa majoittunut ja molemmilla... lue lisää
Hotel ArthurYstävällinen palvelu, mainio huone, runsas ja hyvä... lue lisää
Hotel ArthurArhurissa ollaan aina kaverini kanssa Helsingin... lue lisää
Hotel ArthurOlipas mukavat kolme yötä Arthurissa! Huone oli... lue lisää