Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Järjestä pikkujoulut Helsingissä

Rentoa joulun aikaa Hotel Arthurissa – pikkujoulut, puurojuhlat, glögitilaisuudet

Ravintola Arthur sekä Hotel Arthurin tunnelmalliset banketti- ja juhlatilat ovat kuin luotuja joulun ajan juhlintaan.  Kynttilän valo, piparkakun ja glögin tuoksu, perinteiset jouluherkut ja lämmin tunnelma auttavat virittäytymään joulutunnelmaan.  Pikkujoulukausi alkaa jo lokakuussa ja iloiset yritysjuhlavieraat ja kaveriporukat täyttävät juhlatilamme.  Keittiömestarimme suunnittelemista pikkujoulumenuista löytyy perinteisiä joulun makuja mutta myös kalaa, poroa ja suussa sulavia jälkiruokia.

RAVINTOLA ARTHURIN PIKKUJOULUMENUT 2014

Pöytiintarjoiltuna:

1. menu 42 EUR

Savuporotartar

***
Lipeäkalaa, muna-valkokastiketta

Tynnyriperunoita ja herneitä

***
Puolukkaparfaita
 

2. menu 44 EUR

Lohilautanen; kylmä- ja lämminsavulohta ja graavilohta

***

Pippuripihvi, konjakkikermakatiketta

Röstiperunaa

***

Luumurahkaa
 

3. menu 45 EUR

Mätileipä

***

Maissikananrintaa, punaviiniglögikastiketta

Luumuohrattoa

***

Suklaafondant ja piparijäätelöä
 

4. menu 39 EUR

Rosollia/silliä ja punajuurikermaa, joululeipää

***

Joulukinkkua ja sinappia

Peruna-, porkkana- ja lanttulaatikkoa

Herneitä ja luumuja

***

Kahvia/teetä ja joulutorttu
 

RAVINTOLA ARTHURIN PIKKUJOULUBUFFAT 2014

Buffetpöydästä, vähimmäislaskutus 20 henkilöstä:

Perinteinen joulupöytä 49 EUR

Joulupöytä 39 EUR

2013 Juomat ja aterian päätteeksi:

2014 vuoden hinnat tarkennetaan myöhemmin, pitätämme oikeuden muutoksiin.

Juomana:  

Alkoholiton glögi 4.00 EUR
Terästetty glögi 7.50 EUR
Talon viinit  29 EUR / plo
Kahvi/tee 3.00 EUR

Aterian päätteeksi:                

Kahvi/tee  ja joulutorttu 5.00 EUR
Grand Marnier Parfait    5.00 EUR
Tuorehedelmäsalaattia 4.50 EUR
Sacher-kakkua 5.00 EUR
Luumukiisseliä ja kanelikermavaahtoa 2.50 EUR

Tarjoushinnat edellyttävät yhtenäistä (1 menu/ryhmä) ennakkotilausta viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.  Erikoisruokavaliot on ilmoitettava henkilömäärävahvistuksen yhteydessä, jotta keittiömme voi suunnitella heille soveltuvan päivän annoksen.  Pyydämme huomioimaan, että naudanliha ja poronliha tarjoillaan mediumina, ellei toisin sovita.  Juhlasalin tilaisuuksissa perimme tilavuokraa 390 €. Varaamme tilan kalustamista ja koristelua varten kaksi tuntia ennen tilaisuuden alkamista. Ravintolasta tai ravintolan kabineteista emme peri tilavuokraa ruokailun yhteydessä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

VARAUKSET

Myyntipalvelu puh. (09) 173 441 tai sähköposti: myyntipalvelu@hotelarthur.fi

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Asiakaspalautteet

Hotel ArthurIhanan rauhallinen hotelli. Hyvä sijainti. Sopiva... lue lisää
Hotel ArthurKiitos, hotelli oli kodikas ja siisti, vuode hyvä!... lue lisää
Hotel ArthurKaksi kertaa Arthurissa majoittunut ja molemmilla... lue lisää
Hotel ArthurYstävällinen palvelu, mainio huone, runsas ja hyvä... lue lisää
Hotel ArthurArhurissa ollaan aina kaverini kanssa Helsingin... lue lisää
Hotel ArthurOlipas mukavat kolme yötä Arthurissa! Huone oli... lue lisää
Hotel ArthurHyvä sijainti.Huone siisti ja rauhallinen.Palvelu... lue lisää
Hotel ArthurSatuimme saamaan perheeni kanssa huoneen, joka oli... lue lisää
Hotel ArthurPalvelu respassa oli erinomaisen ystävällistä... lue lisää
Hotel ArthurKiva pikku hotelli keskeisessä paikassa... lue lisää