Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Pikkujoulut Helsinki - Hotel Arthur

Rentoa joulun aikaa Hotel Arthurissa – pikkujoulut, puurojuhlat ja glögitilaisuudet Helsingissä

Ravintola Arthur sekä Hotel Arthurin tunnelmalliset banketti- ja juhlatilat ovat kuin luotuja joulun ajan juhlintaan. Kynttilän valo, piparkakun ja glögin tuoksu, perinteiset jouluherkut ja lämmin tunnelma auttavat virittäytymään joulutunnelmaan. Pikkujoulukausi alkaa jo lokakuussa ja iloiset yritysjuhlavieraat ja kaveriporukat täyttävät juhlatilamme. Keittiömestarimme suunnittelemista pikkujoulumenuista löytyy perinteisiä joulun makuja mutta myös kalaa, poroa ja suussa sulavia jälkiruokia.

RAVINTOLA ARTHURIN PIKKUJOULUMENUT 2014

Pöytiintarjoiltuna:

1. menu 42.00 EUR

Savuporotartar

***
Lipeäkalaa, muna-valkokastiketta

Tynnyriperunoita ja herneitä

***
Puolukkaparfaita
 

2. menu 44.00 EUR

Lohilautanen; kylmä- ja lämminsavulohta ja graavilohta

***

Pippuripihvi, konjakkikermakatiketta

Röstiperunaa

***

Luumurahkaa
 

3. menu 45.00 EUR

Mätileipä

***

Maissikananrintaa, punaviiniglögikastiketta

Luumuohrattoa

***

Suklaafondant ja piparijäätelöä
 

4. menu 39.00 EUR

Rosollia/silliä ja punajuurikermaa, joululeipää

***

Joulukinkkua ja sinappia

Peruna-, porkkana- ja lanttulaatikkoa

Herneitä ja luumuja

***

Kahvia/teetä ja joulutorttu
 

RAVINTOLA ARTHURIN PIKKUJOULUBUFFAT 2014

Buffetpöydästä, vähimmäislaskutus 20 henkilöstä:

Perinteinen joulupöytä 49.00 EUR

Joulupöytä 39.00 EUR

2014 Juomat 

Alkoholiton glögi 4.50 EUR
Terästetty glögi pieni
Terästetty glögi iso
(vaihtoehdot Amaretto-, kanelilikööri- tai vaalea glögi)
 
5.50 EUR
8.00 EUR
Talon viinit  30.00 EUR / plo
Kahvi/tee 3.00 EUR

2014 aterian päätteeksi  

Kahvi/tee  ja joulutorttu 5.00 EUR
Puolukka Parfait   5.00 EUR
Tuorehedelmäsalaattia 4.50 EUR
Suklaafondant ja piparijäätelö 5.00 EUR
Luumukiisseliä ja kanelikermavaahtoa 2.50 EUR

Tarjoushinnat edellyttävät yhtenäistä (1 menu/ryhmä) ennakkotilausta viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Erikoisruokavaliot on ilmoitettava henkilömäärävahvistuksen yhteydessä, jotta keittiömme voi suunnitella heille soveltuvan päivän annoksen. Pyydämme huomioimaan, että naudanliha ja poronliha tarjoillaan mediumina, ellei toisin sovita. Juhlasalin tilaisuuksissa perimme tilavuokraa 410 €. Varaamme tilan kalustamista ja koristelua varten kaksi tuntia ennen tilaisuuden alkamista. Ravintolasta tai ravintolan kabineteista emme peri tilavuokraa ruokailun yhteydessä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

VARAUKSET

Myyntipalvelu puh. (09) 173 441 tai sähköposti: myyntipalvelu@hotelarthur.fi

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Asiakaspalautteet

Hotel ArthurHurjan paljon kiitos iltajuhlista ne oli hyvin... lue lisää
Hotel ArthurKiitos juhlista. Olivat oikein mukavat. Jatkamme... lue lisää
Hotel ArthurSwing Along Party aivan upea tilaisuus loistavine... lue lisää
Hotel ArthurOlihan äreet kinkerit ! Hyvää ruokaa ja juomaa... lue lisää
Hotel ArthurHei! Teillä vuoden parhaimmat Arthurin-päivän kemut... lue lisää
Hotel ArthurHei! Runsaat kiitokset eilisillasta sekä itseni... lue lisää
Hotel ArthurOlen todella tyytyväinen toimintaanne ja palveluun... lue lisää
Hotel ArthurKiitos. Olj’ tuas lkosat oltavat ja kaekki valamiina... lue lisää
Hotel ArthurMukava ja rauhallinen hotelli. Loistava sijainti... lue lisää
Hotel ArthurIhanan pirteä ja ystävällinen vastaanotto heti... lue lisää