Hotel Arthur
Ring +358 9 173 441 eller
Suomi
SvenskSvensk
English
Русский
Deutsch
menu
Företagsfester Helsingfors – Hotel Arthurs stämningsfulla festlokaler

Företagsfest i Helsingfors – på Hotel Arthur

Vill du tacka företagets stamkunder, ordna ett marknadsföringsevenemang för nya kunder eller kanske lansera en ny produkt? Hotel Arthur i hjärtat av Helsingfors är ett ypperligt val för fest som fest.

Företagsfester är alltid eleganta, festliga och oförglömliga, och Hotel Arthur erbjuder värdiga och unika festlokaler även för mer krävande kundevenemang. Genom att arrangera festen för dina kunder på Hotel Arthur ger du dem samtidigt en positiv bild av ditt företag.

Hotel Arthurs festsal från 1907 lämpar sig väl för värdiga middagar, men också för cocktailpartyn eller temakvällar. Vår försäljningspersonal kan tillsammans med köks- och restaurangcheferna planera kundevenemang enligt önskemål och budget, med mat och dryck som passar temat. Festsalen kan dukas för upp till ca 180 middagsgäster och vid cocktailpartyn ryms upp till 300 personer. I salen finns en scen och en flygel så det är inget problem att ordna program.

För fester med 15–40 personer passar den förtjusande Hjeltska salen och den vackra Aurolasalen, där man under måltiden till exempel kan lyssna till fin musik. Flygel/piano är standardutrustning i båda salarna.

För festmiddagar för upp till 230 personer passar den traditionella Restaurang Arthur. Restaurang Arthur har fin utsikt mot Kajsaniemigatan och Trädgårdsgatan. I salens bakre del finns också kabinett som passar för middagar eller cocktailpartyn för 10–100 personer.

Om du planerar kundevenemang, kontakta vår försäljningspersonal på tfn +358 (0)9 173 441 eller på sales@hotelarthur.fi och begär offert. Menyförslag hittar du här.

Mitt i Helsingfors
Hotel Arthur

Berggatan 19
00100 Helsingfors
Finland
+358 9 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Kundrespons

FacebookProffsigt o kundcentrerat kundbemötande i... »»
TripAdvisorJag älskade detta hotell. Det ligger i ett utmärkt... »»
TripAdvisorI loved this hotel. It is in an excellent location. It... »»
TripAdvisorVi valde detta hotell eftersom det var det billigaste... »»
TripAdvisorDetta var min andra vistelse på Hotel Arthur och jag... »»
TripAdvisorLocated within walking distance of the main railway... »»
FacebookMoi! I just wanted to thank you for the nights I spent... »»