Hotel Arthur
Ring +358 9 173 441 eller
Suomi
SvenskSvensk
English
Русский
Deutsch
menu
Restaurang Arthur – beställningsmenyer

Restaurang Arthurs beställningsmenyer

Våra köksmästare har planerat menyförslag i olika prisklasser för att göra festplaneringen enklare.
Kvällsmåltids- och gruppmenyerna är förmånliga och avsedda för mer vardagliga måltider, till exempel för olika grupper i samband med stads- eller teaterbesök eller för konferensdeltagare efter arbetsdagen. Middags- och festmenyerna eller festbuffén lämpar sig för familje- eller företagsfester, doktorsmiddagar och årsfester. Cocktailmenyerna är i första hand avsedda för presskonferenser, cocktailpartyn och stående evenemang. Julfestmenyn är planerad för julfester och andra fester i slutet av året. Utöver de här färdiga menyerna planerar vår försäljningspersonal gärna andra alternativ enligt olika teman eller dina egna önskemål.

Kontakta Hotel Arthurs försäljningspersonal när du planerar en fest, tfn +358 (0)9 173 441 eller sales@hotelarthur.fi. Vi på Hotel Arthur hjälper gärna till med valet av festlokal, meny och viner.

Observera följande saker när du beställer beställningsmenyer. Beställningsmenyerna erbjuds till rabatterade priser, därför förutsätter de en enhetlig beställning med undantag av specialdieter. Menyerna ska bokas senast en vecka på förhand och samtidigt ska man också meddela eventuella matallergier samt välja måltidsdrycker från vinlistan som vår restaurangchef utarbetat. Husets viner fås också till sista minuten-evenemang. Vi fakturerar enligt det personantal som bekräftats tre vardagsdygn före tillställningen. Vi förbehåller oss rättigheterna till eventuella pris- och produktändringar.

Mitt i Helsingfors
Hotel Arthur

Berggatan 19
00100 Helsingfors
Finland
+358 9 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Kundrespons

FacebookProffsigt o kundcentrerat kundbemötande i... »»
TripAdvisorJag älskade detta hotell. Det ligger i ett utmärkt... »»
TripAdvisorI loved this hotel. It is in an excellent location. It... »»
TripAdvisorVi valde detta hotell eftersom det var det billigaste... »»
TripAdvisorDetta var min andra vistelse på Hotel Arthur och jag... »»
TripAdvisorLocated within walking distance of the main railway... »»
FacebookMoi! I just wanted to thank you for the nights I spent... »»