Hotel Arthur
Ring +358 9 173 441 eller
Suomi
SvenskSvensk
English
Русский
Deutsch
menu
Middags- och festmenyer - Hotel Arthur

Middags- och festmenyer 2015

Bordsservering för minst 6 personer.

Rödingmenu 42.00 €
Tartar på rökt ren, Malax limpa
***
Grillad röding med vitvinsås
Batat-spenat terrin
***
Choklad Signature bakelse

Grismenu 39.00 €
Avocado och räksallad
***
Gris noisett med pepparsås
Gräddpotatis och morotspyree
***
Hallonsorbet och chantilly grädde

Oxmenu 49.00 €
Laxtallrik: kall- och varmrökt lax och gravad lax
***
Ox innerfile med gräddig pepparsås
Vitlökspotatis
***
Vaniljparfait med havtorn, mangosås

Renmenu 55.00 €
Gravad sik med tranbär vinaigrette
***
Renytterfile med svartvinbärssås
Rotsaksmos
***
Brödost med hjortron

Mellanrätt: Inhemska ost 8.00 €
Kaffe eller te 3.00 €

Beställningsmenyerna erbjuds till rabatterade priser, därför förutsätter de en enhetlig beställning ( 1 menu/grupp) med undantag av specialdieter. Menyerna ska bokas senast en vecka på förhand och samtidigt ska man också meddela eventuella matallergier. Oxkött och renkött serveras alltid medium om inte avtalt annorlunda. Hyran för evenemang i festsalen utgör 420.00 €. Vi reserverar festsalen för ommöblering och dekorering 2 timmar före evenemang. Pris inkl. moms 14%.. Vi förbehåller oss rättigheterna till eventuella pris- och produktändringar.

Mitt i Helsingfors
Hotel Arthur

Berggatan 19
00100 Helsingfors
Finland
+358 9 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Kundrespons

FacebookProffsigt o kundcentrerat kundbemötande i... »»
TripAdvisorJag älskade detta hotell. Det ligger i ett utmärkt... »»
TripAdvisorI loved this hotel. It is in an excellent location. It... »»
TripAdvisorVi valde detta hotell eftersom det var det billigaste... »»
TripAdvisorDetta var min andra vistelse på Hotel Arthur och jag... »»
TripAdvisorLocated within walking distance of the main railway... »»
FacebookMoi! I just wanted to thank you for the nights I spent... »»