Aktiviteetit hiihtolomalle

Mistä löytää hiihtolomaviikolle tekemistä? Tiesitkö jo näistä tapahtumista ja aktiviteeteista?

Helsinki Ski-Weeks (29.1.-27.2.2022)

Helsingin keskustassa järjestettävät hiihtoviikot tarjoavat riemukkaita kokemuksia kaiken ikäisille taitotasoon katsomatta. Hiihtoviikoilla on yksittäisiä tapahtumia eri päivinä, kuten esimerkiksi Lasten Lumipäivät Helsingin Olympiastadionilla. Stadionin eteläiselle puolelle rakennetaan monipuolinen Helsinki Ski Weeks -tapahtumatori. ​Torilla voit nauttia After Ski -tunnelmasta, musiikista ja vaikkapa herkullisesta fonduesta aivan keskellä kaupunkia! Tapahtumatorin Winter Fest -alueella pääsee kokeilemaan erilaisia talviurheilulajeja, muun muassa mäkihyppyä ja curlingia.

Lisätietoa: https://helsinkiskiweeks.fi/

Ice Floating Experience in Survival Suit, Helsinki

Tässä elämyksessä pääset kokemaan miltä tuntuu kellua jääkylmässä vedessä, mutta pysyä siitä huolimatta lämpimänä ja kuivana. Aktiviteetissa käytetään paikan päällä saatavaa selviytymispukua ja osallistujilla on ohjaaja apunaan koko ajan. Kaivopuiston viereen, jossa aktiviteettia järjestetään, pääset hotellin vierestä kulkevilla raitiovaunuilla noin 20 minuutissa. Ilmoittaudu ennakkoon varmistaaksesi paikkasi.

Lisätietoa: https://www.getyourguide.fi/helsinki-l13/helsinki-ice-floating-experience-in-survival-suit-t395426/

Suomenlinna

Historiallinen ja läpi vuoden kaunis käyntikohde on avoinna myös hiihtoloma-aikoina. Suomenlinnassa on erikseen merkitty reitti, joka kulkee linnoituksen halki Rantakasarmilta Kuninkaan porteille. Reitin varrella on keskeisiä nähtävyyksiä, joista jokaisesta voi lukea tarkempaa tietoa niiden luona sijaitsevista opastetauluista. Suomenlinnaan kulku onnistuu helposti Helsingin Kauppatorilta lähtevällä lautalla, jolla matkaa seilataan n. 15minuuttia.

Lisätietoa: https://www.suomenlinna.fi/kavijalle/

Ulkonäyttely Toundra, Haltia 19.-27.2.2022

Mikäli saavut hotelliin autolla, taittuu matka Haltiaan ulkoilmataidenäyttelyyn vierailun aikana. Ranskalaisen luontokuvaajan, Oliver Larreyn Toundra-ulkoilmanäyttely on Haltiassa vangitsemassa katseita. Näyttely koostuu noin kolmestakymmenestä Larryn mustavalkoisesta kuvasta arktisen alueen eläimistä valkoista talvimaisemaa vasten.

Flying Cinema, Helsinki Katajanokka

Kauppatorin ja Skywheelin vieressä sijaitseva Flying Cinema tarjoaa unohtumattoman 12 minuutin retken Suomen kauniiseen luontoon. Tällä kierroksella ei etäisyyksistä tai säästä tarvitse murehtia, sillä se koetaan virtuaalisesti. Erikoisefektit kuten lumisade, tuuli ja sumu yhdistettynä henkeäsalpaaviin maisemiin ja liikkeeseen luovat upean kokemuksen. Flying Cinemalle pääset hotellilta nopeasti raitiovaunulla ja matkan kokonaiskesto on vain alle 15 minuuttia.

Lisätietoa: https://fi.flyingcinematour.com/

Sea Life, Helsinki

Sea Life on Helsingin Linnanmäellä sijaitseva vierailukohde, jossa sisätiloihin pääsee katsomaan erilaisia vedenalaisia eläimiä aina erilaisista hailajeista pieniin merihevosiin. Akvaarioiden täyttämään näyttelyyn tulee varata vierailuaika etukäteen. Hotellilta kuljet nopeasti Linnanmäelle ja matkaan käytät linja-autolla tai raitiovaunulla noin 20 minuuttia. Tämä aktiviteetti viihdyttää niin aikuisia kuin lapsiakin ja on helppo minimatka tropiikkiin.

Lisätietoa: https://www.visitsealife.com/helsinki/

Joko olet käynyt Helsingin edustan saarissa

Suomi on tuhansien järvien maa, mutta myös Helsingin kallioisilla saarilla voit nähdä komeita laivoja, kuunnella aaltojen kohinaa ja hengittää suolaista meri-ilmaa. Saarilta löydät helposti oman, rauhaisan poukaman, missä voit tuijotella taivaanrantaan, nautiskella piknik-eväitä, tutustua saaren kasvillisuuteen ja vaikka virkistäytyä meressä uiden. Kokosimme artikkeliin keskustasta käsin helposti saavutettavia, mutta hieman vähemmän tunnettuja saarikohteita, joihin on kätevää […]

Pysäköinti Helsingin keskustassa

Hotellin ympäristöstä voi olla vaikeaa löytää parkkipaikkaa katujen varsilta. Tässä vinkkejä pysäköintiin Helsinkiin saapuessa.

Tilaa uutiskirje

© 2023 Hotel Arthur. Kaikki oikeudet pidätetään.