Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Hotelli Helsinki: Hotel Arthur - Edullinen keskustahotelli

Hotel Arthur, kun etsit edullista ja kodikasta majoitusta Helsingissä

Yksityinen, 1907 perustettu Hotel Arthur sijaitsee Helsingin keskustassa Kaisaniemessä, vain 200m päässä päärautatieasemalta. Hotellissa on 203 huonetta ja yli 400 vuodepaikkaa. Huoneissa on oma kylpyhuone, jossa suihku ja WC, sekä lisäksi puhelin, televisio, radio, hiustenkuivaaja, vedenkeitin ja osassa huoneista myös minibaari. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton Internet-yhteys. Hotellimme on savuton hotelli.

Viihtyisien ja kodikkaiden yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi Hotel Arthurissa on myös perheille ja ryhmille sopivia kolmen ja neljän hengen huoneita sekä kaksi avaraa perhehuonetta.

Comfort


Perhe- ja ryhmämajoitusta Helsingin keskustassa

Mikäli tulette Helsinkiin yhdessä perheen kanssa, keskustahotelli Hotel Arthur tarjoaa standard 2-hengen huoneiden lisäksi myös tilavia perhehuoneita 3-5 hengelle. Näin voitte viettää laatuaikaa yhdessä perheen kanssa, kerrata päivän elämyksiä, sovitella päivän ostoksia, katsoa TV:tä tai vaikka lainata lautapelejä vastaanotostamme.

Tasokasta majoitusta Helsingissä liike- ja kokousasiakkaille

Hotel Arthurista löytyy majoitusta myös vaativammalle liikeasiakkaalle. Comfort-luokan huoneet 7. kerroksessa, tilavat superior-luokan huoneet tai uusimmat Jugend-tyyliin sisustetut huoneet tarjoavat viihtyisän lepohetken kiireiselle liikemiehelle tai kokousasiakkaalle. Mikäli työt kutsuvat illalla, kaikissa huoneissa on ilmainen WLAN-yhteys. Kahdessa huoneessa on myös oma sauna, jonka lämmössä voi rentoutua pitkän työpäivän jälkeen. Hotel Arthurista löytyy myös 2 invahuonetta. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Urheiluseurat, luokkaretkeläiset, työporukat ja erilaiset harrasteryhmät etsivät usein edullista majoitusta ja tilavia huoneita. Hotel Arthur on halpa hotelli Helsingissä. Hotellista löytyy tälle kohderyhmälle 3-4-hengen huoneita sopuhintaan ja vieläpä Helsingin sydämessä eli samalla säästyy rahaa, kun voi kävellä haluttuun tutustumiskohteeseen. Kysy myös edullisia ryhmäruokailuvaihtoehtoja.

Lomaile Hotel Arthurissa Helsingissä alennettuun seniorihintaan

Mikäli haluat vaihtelua elämään, tulla teatteriin, taidenäyttelyyn, tapaamaan sukulaisia tai ystäviä, Hotel Arthur on perinteikäs ja monelle tuttu hotelli hyvien liikenneyhteyksien päässä. Ystävällinen palvelu, rauhallinen, viihtyisä huone, runsas aamiainen ja herkullinen ruokailu Ravintola Arthurissa takaavat viihtymisen. Yli 65-vuotiaille myönnämme majoituksesta 10% alennuksen huonehinnasta, kun varaus tehdään suoraan hotellista. Varauskoodi: SENIORI.

Hotel Arthur, halpa hotelli Helsingissä

Opiskelijoille ja edullista majoitusta Helsingistä etsiville löytyy Hotel Arthurista säästöhuoneita, jotka ovat tavallista pienempiä. Huoneissa on TV ja hiustenkuivaaja, mutta osassa huoneissa on ainoastaan WC ja lavuaari tai pelkkä lavuaari ja suihku löytyy käytävältä.

Varaa huone Helsingin keskustasta

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Aikuista
Lasta
Kampanjakoodi

Soita
09 173 441
vastaamme
heti!

Call us

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Asiakaspalautteet

TripAdvisorHotel is clean as well as rooms and restaurant... lue lisää
TripAdvisorA good deal in Helsinki, centrally located near the... lue lisää
Hotel ArthurHei, isot kiitokset Mielenterveyden keskusliiton... lue lisää
TripAdvisorHyvä sijainti, ystävällinen palvelu. Mukavat... lue lisää
Hotel ArthurKiitos vielä teidän henkilökunnalle ja sinulle... lue lisää
Hotel ArthurHei, ja TUHANNET kiitokset kaikesta!!! Saimme Sir... lue lisää
FacebookI love this place! Only stayed there once, so far, but... lue lisää
Hotel ArthurKiittelen hyvästä järjestelyistä... lue lisää
Hotel ArthurKiitos taas suurenmoisesta joululounaasta meidän... lue lisää
Hotel ArthurSydämellinen kiitos hotelli Arthurin henkilökunnalle... lue lisää