Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Varausehdot - Majoitus Hotel Arthur Helsinki

Majoitus Hotel Arthur Helsinki – Varausehdot

Huoneen vastaanottaminen ja luovutus

Huone on käytettävissä saapumispäivänä klo 15.00 alkaen ja se on luovutettava viimeistään klo 12.00 lähtöpäivänä ellei muuta ole sovittu. Kun teet varauksen kotisivuiltamme hotelarthur.fi, voit kirjautua sisään jo klo 14.00 tai aikaisemmin, jos huoneita on vapaana. Mikäli haluat varmistaa, että huone on käytössä jo heti aamusta, varaus on tehtävä jo edelliselle yölle.

Huone pidetään varattuna tulopäivänä klo 18:00 saakka, mikäli myöhäistä saapumisaikaa ei ole etukäteen luottokortilla tai asiakasyrityksen toimesta vahvistettu. Vahvistamattomissa varauksissa hotellilla on oikeus perua varaus klo 18:00 jälkeen ja myydä huone.

Peruutusehto

Yksittäinen huonevaraus voidaan peruuttaa kuluitta klo 18:00 mennessä saapumispäivää edeltävänä päivänä, ellei varaustilanteessa ole toisin ilmoitettu. Hotellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta ensimmäisen vuorokauden huonehinta, mikäli varausta ei ole määräaikaan mennessä peruttu. Online-järjestelmän kautta tehdyissä varauksissa noudatetaan ko. varaamon peruutusehtoja.

Peruutukset ja muutokset

Voit peruuttaa tai muuttaa varaustasi peruutusehtojemme mukaisesti. Varauksen muutosta varten tarvitsemme seuraavat tiedot:

Mikäli olet tehnyt varauksen online-järjestelmän kautta, sinun on tehtävä myös muutos tai peruutus online-sivujen kautta.

Ryhmävarausehdot

Ryhmävarausehdot koskevat yli 10 hengen ryhmiä. Ryhmän nimilista huonejakoineen tulee toimittaa viimeistään 14 vuorokautta ennen saapumispäivää. Listaan tulee merkitä myös ryhmänjohtaja ja arvioitu saapumisaika.

Alaikäisten majoittuminen

Alaikäisen majoittuminen ilman huoltajan läsnäoloa on aina sovittava etukäteen Hotel Arthurin kanssa. Majoittuminen kaikkina ajankohtina ei ole mahdollista. Huoltaja toimii varauksen takaajana, sekä on korvausvastuussa alaikäisen hotellille aiheuttamista mahdollisista vahingoista. Jokaisella alaikäisellä majoittujalla on oltava todistus majoittumisesta mukanaan sisäänkirjautuessa. Todistuksen saa varauksen teon yhteydessä myyntipalvelusta.

Muut ryhmäehdot saat myyntipalvelustamme. Mikäli et löytänyt vastausta varaukseesi liittyen, ole yhteydessä myyntipalveluumme ja kerromme lisää myyntipalvelu@hotelarthur.fi tai soita (09) 173 441!

Voit myös lukea vinkkejämme varaamiseen, josta saat hyödyllistä tietoa varaamiseen liittyvissä asioissa. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön ja palaamme sinulle asiaan pian!


Kaikkiin hotellista tehtyihin varauksiin sovelletaan seuraavaa käytäntöä:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Varaa huone Helsingin keskustasta

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Aikuista
Lasta
Kampanjakoodi

Soita
09 173 441
vastaamme
heti!

Call us

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Asiakaspalautteet

TripAdvisorHotel is clean as well as rooms and restaurant... lue lisää
TripAdvisorA good deal in Helsinki, centrally located near the... lue lisää
Hotel ArthurHei, isot kiitokset Mielenterveyden keskusliiton... lue lisää
TripAdvisorHyvä sijainti, ystävällinen palvelu. Mukavat... lue lisää
Hotel ArthurKiitos vielä teidän henkilökunnalle ja sinulle... lue lisää
Hotel ArthurHei, ja TUHANNET kiitokset kaikesta!!! Saimme Sir... lue lisää
FacebookI love this place! Only stayed there once, so far, but... lue lisää
Hotel ArthurKiittelen hyvästä järjestelyistä... lue lisää
Hotel ArthurKiitos taas suurenmoisesta joululounaasta meidän... lue lisää
Hotel ArthurSydämellinen kiitos hotelli Arthurin henkilökunnalle... lue lisää