Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Ajankohtaista - Hotel Arthur

Ajankohtaista

AVOIMET TYÖPAIKAT:

Haemme myyntipalvelutiimiämme vahvistamaan ripeäotteista

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen

Olet osa tiimiä, joka vastaa palveluidemme myynnistä sekä yksittäisille hotellivieraille että suurille yritysasiakkaille. Hoidat sekä huonevarauksia että kokoustilojemme ja ravintolamme myyntiä ja vastaat asiakkaasi tilaisuuden ennakkojärjestelyistä. Toimit myyntijohtajan työparina markkinoinnissa ja avustat häntä tehtävissä.

Sinulla on ainakin muutaman vuoden kokemus myynti- ja markkinointitehtävistä majoitus-, kokous – ja juhlapalveluiden parista. Tiedät, mitä tilavarausten hoitaminen sinulta ja hotellin muilta tiimeiltä vaatii, ja huolehdit siitä, että tilaisuudet sujuvat erinomaisesti. Osaat myydä asiakkaallemme parhaita mahdollisia ratkaisuja ja tartut lisämyynnin mahdollisuuksiin. Innostut yhtä lailla yhden yksittäisen vieraan kuin suuren kokousasiakkaankin kohtaamisesta, ja huolehdit osaltasi siitä, että hän tietää olevansa meille tärkeä jo ennen vierailuaan Arthurissa.

Pääset myös vaikuttamaan monipuolisesti hotellimme markkinointiin, erityisesti sähköisissä kanavissa. Suunnittelet myynti- ja markkinointimateriaalia, ylläpidät verkkosivuja tiimin kanssa ja optimoit sivujemme löydettävyyttä, parannat näkyvyyttämme SoMessa, sekä muun muassa tuotat sisältöjä eri kanaviin ja blogiin. Suunnittelet sähköisiä kampanjoita ja toimenpiteitä sekä analysoit niiden tuloksia myyntipalvelun perustoimintojen ohella. Yksityisenä toimijana voimme määritellä lähestymistapamme oman strategiamme mukaan.

Tärkeintä on asenteesi ja kykysi tarttua erilaisiin tilanteisiin ja tehtäviin. Asiakaslähtöisyys on sinulle itsestään selvyys, samoin tiimihenkisyys. Pääasiassa työskentelemme arkisin toimistoaikaan, mutta tarvittaessa voit joustaa työajoissa lyhyelläkin varoitusajalla. Pienessä joukossa pääset ottamaan itsenäisen roolin vastuullesi tulevista tehtävistä ja asiakkaista, mutta yhteistyö on hotellissamme palvelun onnistumisen edellytys. Oletkin positiivinen tiimityöskentelijä ja tuot omat näkemyksesi rohkeasti ja rakentavasti esille. Sinulta löytyy järjestelmällisyyttä ja sinnikkyyttä saattaa asiat loppuun asti myös hektisessä ympäristössä. Työkielesi ovat suomi ja englanti, joten käytät molempia luontevasti eri tilanteissa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Tanja Tähtinen puh. 09-17344222, tavoitettavissa 13.7. saakka ja 31.7. alkaen. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen hotellinjohtaja Ere Merolle ere.mero@hotelarthur.fi viimeistään 9.8.2018. Tehtävä voidaan täyttää sopivan henkilön löytyessä ennen hakuajan päättymistä. 

 


Uudet huoneemme ovat valmistuneet hotellimme 5. kerrokseen Jugend-puolelle. Huoneita löytyy yhdelle, kahdelle ja kolmelle hengelle. Osassa näistä on huonekohtainen ilmastointi. Hotellissamme on nyt yhteensä 203 huonetta. Alla muutama kuva kahden hengen huoneista.

 


Ravintolamme on avoinna toistaiseksi 19.3.2018 alkaen:

ma – pe:
aamiainen klo 6.30 – 9.30
lounas klo 11.00 – 14.00
happy hour klo 14.00 - 16.00

la:
aamiainen klo 6.30 – 10.30
lounas klo 12.00 – 14.00

su:
aamiainen klo 7.30 – 10.30

Lounaslista
Aamiainen

Kun ravintolassamme on ennakkoon varattuja tilaisuuksia, saattaa ravintolamme olla avoinna muinakin ajankohtina. Tiedustele aukioloaikoja myyntipalvelustamme: myyntipalvelu@hotelarthur.fi tai 09-173441 

 


Hotel Arthur mukana Hanno Möttölän rahastossa


Hotel Arthur on mukana Helsingin NMKY:n 125-juhlavuoden varainkeräyksessä, joka haastaa yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt tukemaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Varainkeräys kantaa Hanno Möttölän nimeä, keräyksen tuotto käytetään lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Katso lisää täältä.

Varaa huone Helsingin keskustasta

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Aikuista
Lasta
Kampanjakoodi

Soita
09 173 441
vastaamme
heti!

Call us

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Asiakaspalautteet

TripAdvisorYritystapahtuma Yritystapahtuman järjestäminen Hotel... lue lisää
Hotel ArthurHei, esitän lämpimät kiitokseni teille kaikille... lue lisää
Hotel ArthurKaikki sujui hienosti, kokoustila oli viihtyisä ja... lue lisää
TripAdvisornice, clean room good roomservice very goog breakfast... lue lisää
TripAdvisorIhan perushotelli todella hyvällä sijainnilla... lue lisää
Hotel ArthurIsot kiitokset koko teidän porukalle viime perjantain... lue lisää
Hotel ArthurSänky oli erittäin hyvä eikä kuulunut ääniä... lue lisää
Hotel ArthurHotellistanne on tulossa jo vakipaikkani Helsingissä... lue lisää
TripAdvisorOlen yöpynyt monta kertaa Artturissa, se ei ole... lue lisää
Hotel ArthurVirkistyspäivämme 28.10.2017 Hjeltin salissa sujui... lue lisää