Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Vuosijuhlat Helsinki – Hotel Arthur

Juhlatilat Helsinki – järjestä vuosijuhlat Hotel Arthurissa

Vuosijuhlat ovat akateemisten pöytäjuhlien helmi. Yliopiston läheisyys, hyvät liikenneyhteydet, keskeinen sijainti, yksi upeimmista ja perinteisimmistä juhlatiloista Helsingissä, herkullinen ruoka, ystävällinen palvelu ja vuosikymmenien varrella hankittu kokemus ovat hyviä valintakriteereitä ja nämä kaikki löytyvät Hotel Arthurista. Vuonna 1907 valmistunut kaunis, Jugend-tyylinen Juhlasalimme kristallikruunuineen, lasimaalauksineen ja ornamentteineen on kuin luotu vuosijuhlien pitämiseen.

Akateemisissa pöytäjuhlissa syödään hienosti, lauletaan juomalauluja, kuullaan musiikkiesityksiä ja puheita sekä tanssitaan vanhoja tansseja. Miehet pukeutuvat vuosijuhlissa frakkiin tai tummaan pukuun ja naiset täyspitkiin juhlapukuihin. Akateemiset kunniamerkit kruunaavat pukuloiston.

Vuosijuhlia ennen järjestetään usein cocktail-tilaisuus, jossa vuosia täyttävä järjestö ottaa vastaan tervehdyksiä kutsuvierailta. Tilaisuudessa tarjotaan pientä syötävää ja juotavaa, jotka nautitaan seisaaltaan. Tähän tarkoitukseen sopii tiloistamme erityisen hyvin Hjeltin Sali, Aurolan Sali tai joku ravintolakabineteistamme. Ehdotelmia cocktailbuffetin sisällöksi löydät täältä tai menu voidaan suunnitella vuosijuhlamestarin toiveitten mukaisesti.

Varsinaisessa vuosijuhlassa nautitaan yleensä kolmen ruokalajin illallinen pöytiintarjoiltuna eli alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Näiden kanssa nautitaan viiniä, snapsia ja vettä. Myöhemmin seuraavat kahvi ja punssi tai konjakki.  Yhdessä myyntihenkilöstömme kanssa löydätte varmasti sopivat menuvaihtoehdot ja juomat vuosijuhlaanne varten, valmiita ehdotelmia täältä.

Ruokailun jälkeen tanssikortit ovat toivottavasti täyttyneet ja liukas parketti ja hurmaava tanssipartneri takaavat illan onnistumisen. Juhlatilamme ovat käytössä tarvittaessa klo 02.00 saakka (valomerkki klo 01.30), mutta keskeisen sijaintimme vuoksi jatkopaikkoja on runsain mitoin lähietäisyydellä.

Ota heti yhteyttä Hotel Arthurin myyntipalveluun, kun seuraava vuosijuhlapäivämäärä on selvillä, ja tule katsomaan tilojamme paikan päälle! Puhelimitse saat meihin yhteyden numerosta 09-173 441 tai sähköpostitse myyntipalvelu@hotelarthur.fi arkisin ma-pe klo 08.00-17.00 ja pe 08.00-16.00. Voit myös jättää tarjouspyynnön täältä.

Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Asiakaspalautteet

Hotel ArthurSydämellinen kiitos hotelli Arthurin henkilökunnalle... lue lisää
Hotel ArthurOlimme todella tyytyväisiä Arthuriin juhlapaikkana... lue lisää
Hotel ArthurEräs Hotel Arthurin näkymätön vahvuus on... lue lisää
TripAdvisorYritystapahtuma Yritystapahtuman järjestäminen Hotel... lue lisää
Hotel ArthurHei, esitän lämpimät kiitokseni teille kaikille... lue lisää
Hotel ArthurKaikki sujui hienosti, kokoustila oli viihtyisä ja... lue lisää
TripAdvisornice, clean room good roomservice very goog breakfast... lue lisää
TripAdvisorIhan perushotelli todella hyvällä sijainnilla... lue lisää
Hotel ArthurIsot kiitokset koko teidän porukalle viime perjantain... lue lisää
Hotel ArthurSänky oli erittäin hyvä eikä kuulunut ääniä... lue lisää