Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Kokoukset asiakaspalautteet - Hotel Arthur

Asiakaspalautteet

Hei, isot kiitokset Mielenterveyden keskusliiton Neuvonnasta 7.-8.3, kaikki järjestelyt sujuivat hienosti ja ruoka oli tosi hyvää. Voin lämpimästi suositella Hotel Arthuria kokouksiin.

3/2019

Kiitos vielä teidän henkilökunnalle ja sinulle itsellesi eilisestä tapahtumasta! Tila oli oikein hieno ja sopiva tähän tarkoitukseen, ruoka hyvää ja kokousisäntä erittäin miellyttävä ja ammattitaitoinen. Uskoisin, että myös moni osallistuja innostui tilan käyttömahdollisuuksista. Ensi vuonna on tarkoitus järjestää tapahtuma uudestaan, joten palaan aiheeseen varmaan tänä vuonna jo alkusyksystä!

Elina 1/2019 (Finnhub)

Sydämellinen kiitos hotelli Arthurin henkilökunnalle erinomaisista palveluista, ystävällisestä, jouhevasta työskentelystä seminaarimme parhaaksi.

Saimme hyvää palautetta seminaarista. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Onnistuneen Seminaaripaikan valinta on yksi tärkeä lähtökohta. Sali on sopivan kokoinen, joka luo miellyttävän tunnelman. Ihmiset ovat tarpeeksi lähellä toisiaan ja toisaalta jokaiselle on tarpeeksi tilaa. Tuolit olivat hyvät istua kuuntelemassa pitkä päivä.

Piipahdin perjantaina hotellilla katsomassa vielä tilaa. Olin aivan otettu,kun näin, että kaikki oli jo teidän puolelta laitettu kuntoon. Paikalla oli jopa kerroksen vastaava,jonka kanssa saatoin vaihtaa muutaman sanan.

Tuntui tosi hienolta,että kerroksessa oli jo henkilökuntaa, jotka hyvissä ajoin opastivat eri laitteiden käytöt. Kaikki laitteet pelittivät hyvin. Headset toimi puhujille hyvin. Yleisökommentit toteutuivat sujuvasti mikeillä. Kiitos siitä.

Akustiikka ei salissa ole ehkä parhain mahdollinen aivan edessä istuttaessa. No, kaikki ei voi olla täydellistä.

Seminaariväki oli tyytyväinen kahvituksiin sekä
lounaaseen. Lounasalissa oli pulppuavan iloinen tunnelma. Palvelu toimi myös siellä joustavasti,vaikka väkeä oli runsaasti.

Hotelli Arthurin sijainti on mitä parhain. Sinne on niin vaivatonta matkata niin junalla,bussilla,metrolla tai raitiovaunulla. Parkkihallikin löytyy kulman takaa. Kauempaakin saapuva löytää sinne helposti. Toisaalta monet mielenkiintoiset Helsingin nähtävyydet ovat aivan lähellä.

Pohdimme ensi vuoden seminaaria. Olemme siirtyneet pysyvästi tämän seminaarin myötä Tampereelta Helsinkiin. Suurella todennäköisyydellä lähestymme teitä tarjouspyynnöllä ensi vuoden seminaariin.

Marja 11/2018 (Suomen logoterapiayhdistys)

Haluamme kiittää sinua ja muuta henkilökuntaa tiistain järjestelyistä, jotka toimivat erinomaisesti sekä kokoustekniikan että ruokailujen osalta.

Erityiskiitokset haluaisimme lähettää myös kokousisännälle, joka ystävällisellä ja tehokkaalla toiminnallaan vaikutti oleellisesti päivän miellyttävään tunnelmaan.

Mukavaa loppukesää teille kaikille!

OLYMPIA Kaukomatkatoimisto 8/2018

Yritystapahtuma

Yritystapahtuman järjestäminen Hotel Arthurissa sujui erittäin hyvin. Hotellin palvelut toimivat mallikkaasti, kokouslounas ja kahvitukset maistuivat niin vieraille kuin järjestäjille. Kokoustilat ja järjestelyt toimivat sovitun mukaisesti. Palvelu oli ystävällistä ja sijainti Helsingin rautatieaseman lähellä oli hyvä. Voin lämpimästi suositella hotellia yritystapahtumien järjestämiseen.

annstravinspirations 5/2018

Hei, esitän lämpimät kiitokseni teille kaikille hyvästä palvelusta. Kaikki sujui moitteettomasti. Etenkin lauantaina meitä palvellut kokousavustaja oli harvinaisuus ystävällisyydessään ja palvelualttiudessaan – paljon kiitoksia!

Suomen Mielenterveysseura 4/2018

Kaikki sujui hienosti, kokoustila oli viihtyisä ja monipuoliset tarjoilut (etenkin aamulla) yllättivät meidät iloisesti - kiitos!

Päivi Simola 3/2018 (Reiki ry)

Virkistyspäivämme 28.10.2017 Hjeltin salissa sujui hienosti. Kaikki toimi hyvin ja olimme erittäin tyytyväisiä.

11/2017

Helppo, vaivaton siisti ja hyvä valinta! Siistit huoneet rauhallisin sävyin antaa laadukkaan tunnelman.Täällä käymme poikani kanssa aikaajoin yöpymässä ja saunassa! Herkullinen aamupala ja hieno sauna. Hyviä tarjouksia odotellessa!

Ilkka 8/2017

Kaikki pitämäni kokoukset sujuneet hienosti.Kiitokset henkilökunnalle.

Eero Laasonen 4/2017 (Ammattiosasto 078)
Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Asiakaspalautteet

TripAdvisorHotel is clean as well as rooms and restaurant... lue lisää
TripAdvisorA good deal in Helsinki, centrally located near the... lue lisää
Hotel ArthurHei, isot kiitokset Mielenterveyden keskusliiton... lue lisää
TripAdvisorHyvä sijainti, ystävällinen palvelu. Mukavat... lue lisää
Hotel ArthurKiitos vielä teidän henkilökunnalle ja sinulle... lue lisää
Hotel ArthurHei, ja TUHANNET kiitokset kaikesta!!! Saimme Sir... lue lisää
FacebookI love this place! Only stayed there once, so far, but... lue lisää
Hotel ArthurKiittelen hyvästä järjestelyistä... lue lisää
Hotel ArthurKiitos taas suurenmoisesta joululounaasta meidän... lue lisää
Hotel ArthurSydämellinen kiitos hotelli Arthurin henkilökunnalle... lue lisää