Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Asiakaspalautteet - Ravintola Arthur

Asiakaspalautteet

Kiittelen hyvästä järjestelyistä syntymäpäiväjuhlissani. Kaikki sujui sovitusti ja musiikkiesitys oli menestys. Erityiskiitos tarjoilijalle, joka auttoi saattamaan isääni ovelle pois lähtiessämme. Hyvää loppuvuotta ja joulua!

Suvi 12/2018

Kiitos taas suurenmoisesta joululounaasta meidän väelle.

Leena 11/2018 (SKOP veteraanit)

Sydämellinen kiitos hotelli Arthurin henkilökunnalle erinomaisista palveluista, ystävällisestä, jouhevasta työskentelystä seminaarimme parhaaksi.

Saimme hyvää palautetta seminaarista. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Onnistuneen Seminaaripaikan valinta on yksi tärkeä lähtökohta. Sali on sopivan kokoinen, joka luo miellyttävän tunnelman. Ihmiset ovat tarpeeksi lähellä toisiaan ja toisaalta jokaiselle on tarpeeksi tilaa. Tuolit olivat hyvät istua kuuntelemassa pitkä päivä.

Piipahdin perjantaina hotellilla katsomassa vielä tilaa. Olin aivan otettu,kun näin, että kaikki oli jo teidän puolelta laitettu kuntoon. Paikalla oli jopa kerroksen vastaava,jonka kanssa saatoin vaihtaa muutaman sanan.

Tuntui tosi hienolta,että kerroksessa oli jo henkilökuntaa, jotka hyvissä ajoin opastivat eri laitteiden käytöt. Kaikki laitteet pelittivät hyvin. Headset toimi puhujille hyvin. Yleisökommentit toteutuivat sujuvasti mikeillä. Kiitos siitä.

Akustiikka ei salissa ole ehkä parhain mahdollinen aivan edessä istuttaessa. No, kaikki ei voi olla täydellistä.

Seminaariväki oli tyytyväinen kahvituksiin sekä
lounaaseen. Lounasalissa oli pulppuavan iloinen tunnelma. Palvelu toimi myös siellä joustavasti,vaikka väkeä oli runsaasti.

Hotelli Arthurin sijainti on mitä parhain. Sinne on niin vaivatonta matkata niin junalla,bussilla,metrolla tai raitiovaunulla. Parkkihallikin löytyy kulman takaa. Kauempaakin saapuva löytää sinne helposti. Toisaalta monet mielenkiintoiset Helsingin nähtävyydet ovat aivan lähellä.

Pohdimme ensi vuoden seminaaria. Olemme siirtyneet pysyvästi tämän seminaarin myötä Tampereelta Helsinkiin. Suurella todennäköisyydellä lähestymme teitä tarjouspyynnöllä ensi vuoden seminaariin.

Marja 11/2018 (Suomen logoterapiayhdistys)

Olimme todella tyytyväisiä Arthuriin juhlapaikkana. Tila oli tunnelmallisesti järjestetty, kaikki suunnittelu- ja tarjoiluasiat sujuivat kitkatta. Vieraat antoivat hyvää palautetta ruoasta. Suuri kiitos teille!

Eveliina 11/2018

Yritystapahtuma

Yritystapahtuman järjestäminen Hotel Arthurissa sujui erittäin hyvin. Hotellin palvelut toimivat mallikkaasti, kokouslounas ja kahvitukset maistuivat niin vieraille kuin järjestäjille. Kokoustilat ja järjestelyt toimivat sovitun mukaisesti. Palvelu oli ystävällistä ja sijainti Helsingin rautatieaseman lähellä oli hyvä. Voin lämpimästi suositella hotellia yritystapahtumien järjestämiseen.

annstravinspirations 5/2018

Hintalaatusuhde kodillaan. Sijainti hyvä. Aamupalalla hyvin gluteenittomia tuotteita, joka oli positiivinen yllätys.

Katja 3/2018

Käytiin vain aamiaisella ja se oli täydellinen. Siistit tilat, nopeasti toimiva henkilökunta ja runsas, mutta nöyrä valikoima. Ei turhaa kikkailua. Erityisesti on mainittava puuro joka oli ihan parasta! En ole pitkään aikaan / ikinä syönyt näin maittavaa aamiaispuuroa hotellissa.

Anders 3/2018

Isot kiitokset koko teidän porukalle viime perjantain juhlien järjestämisestä ja isännöinnistä! Juhlat onnistuivat kerrassaan erinomaisesti ja sain juhlista pelkästään positiivista palautetta kaikilta osallistujilta! Kiitokset vielä kertaalleen ja voin kyllä suositella Hotelli Arthuria lämpimästi myös muille, joille tulee tarvetta vastaavanlaisen tilaisuuden järjestämiselle!

Janne 2/2018 (karonkka)

Virkistyspäivämme 28.10.2017 Hjeltin salissa sujui hienosti. Kaikki toimi hyvin ja olimme erittäin tyytyväisiä.

11/2017

Helppo, vaivaton siisti ja hyvä valinta! Siistit huoneet rauhallisin sävyin antaa laadukkaan tunnelman.Täällä käymme poikani kanssa aikaajoin yöpymässä ja saunassa! Herkullinen aamupala ja hieno sauna. Hyviä tarjouksia odotellessa!

Ilkka 8/2017

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Asiakaspalautteet

Hotel ArthurKiittelen hyvästä järjestelyistä... lue lisää
Hotel ArthurKiitos taas suurenmoisesta joululounaasta meidän... lue lisää
Hotel ArthurSydämellinen kiitos hotelli Arthurin henkilökunnalle... lue lisää
Hotel ArthurOlimme todella tyytyväisiä Arthuriin juhlapaikkana... lue lisää
Hotel ArthurEräs Hotel Arthurin näkymätön vahvuus on... lue lisää
TripAdvisorYritystapahtuma Yritystapahtuman järjestäminen Hotel... lue lisää
Hotel ArthurHei, esitän lämpimät kiitokseni teille kaikille... lue lisää
Hotel ArthurKaikki sujui hienosti, kokoustila oli viihtyisä ja... lue lisää
TripAdvisornice, clean room good roomservice very goog breakfast... lue lisää
TripAdvisorIhan perushotelli todella hyvällä sijainnilla... lue lisää