Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Päivällis- ja juhlamenut - Hotel Arthur

PÄIVÄLLIS- JA JUHLAMENUT 2018 PÖYTIINTARJOILTUNA

(min. 6 hengelle)

Päivällismenu I
39.50 €/henkilö

Jokirapu caesarsalaattia Arthurin tapaan, ruiskrutonkeja L
***
Suomalaisen villisian tournedos ja tummaa puolukkakastiketta,
kuusenkerkkäjuureksia ja voissa paistettua puikulaperunaa L, G

***
Luomujogurttipannacottaa ja lakkahilloa L, G

Päivällismenu II
46.00 €/henkilö

Riimiporo-leipäjuusto-lakkasalaattia, voilla siveltyä lepuskaa L
***
Paistettua suomalaista taimenta, porkkana-voikastiketta,
paistettua fenkolia ja keltajuurta, maa-artisokkapyreetä L, G

***
Puolukkajäädykettä valkosuklaasydämellä,
sokeroituja puolukoita ja kauramurua L

Päivällismenu III
52.00 €/henkilö

Maa-artisokkakeittoa ja raastettua tryffeliä, rucolaa ja yrttiöljyä L, G
***
Suomalaista naudan sisäfileetä, kyröläistä Juuri-viskikastiketta,
luomuhunajalla paahdettua porkkanaa, paistettuja sieniä ja perunagratiinia VL, G

***
Juustokakkua marjakimaralla, vadelmamelbaa ja marenkia VL

Päivällismenu IV
58.00 €/henkilö

Napue-graavattua taimenta, fenkolisalaattia ja saaristolaisleipää L
***
Poron ulkofileetä, tummaa karpalokastiketta,
luomuhunajalla paahdettua palsternakkaa ja puikulamuhennosta L, G

***
Mustikkakukkoa, valkosuklaa- ja mustikkajäätelöä VL

Päivällismenu V 
39.00 €/henkilö

Hedelmäistä yrtti-vihersalaattia, sitruunavinaigretteä M, G, V
***
Pestomarinoitua maalaisbroilerifileetä,
paahdettuja kasviksia ja sahramirisottoa L, G

***
Tiramisua Arthurin tapaan L

Päivällismenu VI

Prässättyä härkistä ja maa-artisokkasosekeittoa M, G, V
***
Nyhtökauralasagnea M, V
***
Minttu-suklaakakkua ja melbaa M, G, V

Lisämaksusta väliruokana kotimaisia juustoja 8.00 €

Aterian päätteeksi Kahvi-/teeannos 3.00 €

G: Gluteeniton | L: Laktoositon | M: Maidoton | V: Vegaaninen | VL: Vähälaktoosinen

Tarjoushinnat edellyttävät yhtenäistä (1 menu/ryhmä) ennakkotilausta viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta sekä maksua yhteislaskulla. Erikoisruokavaliot on ilmoitettava henkilömäärävahvistuksen yhteydessä, jotta keittiömme voi suunnitella heille soveltuvan päivän annoksen. Pyydämme huomioimaan, että naudanliha ja poronliha tarjoillaan mediumina, ellei toisin sovita.

Juhlasalin tilaisuuksissa perimme tilavuokraa 450 €. Varaamme tilan kalustamista ja koristelua varten kaksi tuntia ennen tilaisuuden alkamista.

Mikäli tilaisuutenne on ravintolan aukioloaikojen ulkopuolella, on myyntitakuu 400 euroa.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

VARAUKSET

Myyntipalvelu puh. (09) 173 441 tai sähköposti: myyntipalvelu@hotelarthur.fi

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Asiakaspalautteet

TripAdvisorYritystapahtuma Yritystapahtuman järjestäminen Hotel... lue lisää
Hotel ArthurHei, esitän lämpimät kiitokseni teille kaikille... lue lisää
Hotel ArthurKaikki sujui hienosti, kokoustila oli viihtyisä ja... lue lisää
TripAdvisornice, clean room good roomservice very goog breakfast... lue lisää
TripAdvisorIhan perushotelli todella hyvällä sijainnilla... lue lisää
Hotel ArthurIsot kiitokset koko teidän porukalle viime perjantain... lue lisää
Hotel ArthurSänky oli erittäin hyvä eikä kuulunut ääniä... lue lisää
Hotel ArthurHotellistanne on tulossa jo vakipaikkani Helsingissä... lue lisää
TripAdvisorOlen yöpynyt monta kertaa Artturissa, se ei ole... lue lisää
Hotel ArthurVirkistyspäivämme 28.10.2017 Hjeltin salissa sujui... lue lisää