Helsingin idylliset kesäkahvilat

Helsingissä on runsaasti kahvilatarjontaa ja oman lisänsä tähän tuovat persoonalliset kesäkahvilat, joista osa on auki kyllä ympäri vuodenkin. Tässä muutamia suosikkejamme.

Ihana kahvila (Nihtikuja, Sompasaari)

Joutomaalla Kalasataman/Sompasaaren eteläkärjessä sijaitsee Ihana Kahvila & puoti. Merikonttiin rakennettu kahvila ja sen ympäristö ovat pulloillaan urbaania henkeä. Ihana Kahvila pidetään auki kesäkuun alusta elokuun loppuun ti-su 10-19 säitten salliessa. Rouheassa ympäristössä voi loikoilla riippumatossa tai nautiskella virvokkeita merelle katsellen. Kahvila on lapsi- ja koiraystävällinen, joten tänne voi saapua koko perheen voimin aistimaan entisen satama-alueen henkeä.

Ihana kahvila palvelee vielä ainakin tämän kesän Sompasaaressa.

Cafe Regatta (Merikannontie 8)

Cafe Regatta sijaitsee Töölössä, Sibeliuspuiston ja soutustadionin välissä, meren rannalla. Kahvila on auki vuoden jokaisena päivänä. Kesällä aurinko lämmittää mukavasti ja talvella on mukava lämmitellä viltin alla nuotion ääressä. Aivan meren äärellä oleva punainen tupa on todella idyllinen paikka nauttia herkullinen korvapuusti, lohileipä, tuoretta kahvia tai muita virvokkeita. Regatasta saa myös ostaa makkaraa pihalla grillattavaksi. Kahvila on koiraystävällinen.

Regatta on auki vuoden jokaisena päivänä.

Sinisen huvilan kahvila (Linnunlauluntie 11 H)

Sinisen Huvilan Kahvila on viehättävä ulkoilmakahvila vuonna 1896 rakennetun Sinisen puuhuvilan pihassa. Kahvila sijaitsee mäen päällä Töölönlahden rannalla, ja sieltä on upeat näköalat Töölönlahdelle. Tarjolla on päivän keittolounaan lisäksi suolaisia ja makeita herkkuja, jäätelöä sekä perinteisen kahvin rinnalla myös valikoima erikoiskahveja. Täällä on mukava viettää kesäpäivää idyllisessä huvilamiljöössä. Kahvila on koiraystävällinen.

Sinisen huvilan kahvila on osa Linnunlaulun boheemia miljöötä.

Café Torpedo ( Mustikkamaa, Mustikkamaantie 5)

Nykyinen Cafe Torpedo on vuonna 1962 Turun veneveistämöllä rakennettu nuolivene numero 5, ja se on ollut yksi Suomen Puolustusvoimien kolmestatoista torpedoaluksesta. Nykyiset omistajat ostivat aluksen Ruotsista vuonna 2009 ja kahvilakäyttöön se avattiin vuonna 2015. Torpedo on tunnelmallinen kahvilalaiva, ja tarjolla on suolaista ja makeaa purtavaa – kahvilalla on lisäksi A-oikeudet. Kesäisin järjestetään myös grilli-iltoja, joista ilmoitetaan erikseen.

Torpedo on veistetty vuonna 1962.

Kahvila Siili (Ilmattarentie 8 C)

Puu-Käpylän sydämessä, puutalon kivijalassa palveleva pieni kahvila laajenee talon pihalle ja toivottaa lämpimyydellään tervetulleeksi pienemmät, vähän isommat ja karvaisemmatkin vieraat. Siili on myös yksi kaupungin laadukkaimmista lounas- ja brunssipaikoista: tarjolla on laadukkaan ruoan lisäksi myös laatuviinejä. Siili on avoinna joka päivä 10.8. asti klo 9-19.

Puu-Käpylässä on kyläidylliä pahaimmillaan.

Hotel Arthurin käytännöt SARS-CoV-2 -tartuntojen ehkäisemiseksi

Me Hotel Arthurissa haluamme taata vieraillemme miellyttävän ja turvallisen vierailun. Olemmekin kiinnittäneet erityistä huomiota käytäntöihimme tänä pandemian ajanjaksona ja seuraavassa kerromme toimintaohjeemme ja käytäntömme, jotta vierailusi olisi mahdollisimman riskitön. Puhtaat kädet Hyvä käsihygienia on ensiarvoisen tärkeää tartuntatautien leviämisen ehkäisemisessä. Olemmekin ohjeistaneet koko henkilökuntaamme hyvästä käsihygieniasta ja muista käytännön toimista, joilla tehokkaasti taistellaan minkä tahansa taudinaiheuttajan […]

Kuinka järjestät onnistuneen kokouksen

Kokousisännän työssäni olen vuosien varrella tavannut uskomattoman monia kokousjärjestäjiä ja alkanut monesti ajattelemaan asioita heidän näkökulmastaan. Kokouksia on monenlaisia. Niin on myös kokouksen järjestäjiä. Ihailen järjestäjiä, jotka osaavat huomioida sekä kokonaisuuden että siihen liittyvät yksityiskohdat.  Useat kokousjärjestäjät ovat aivan loistavia lahjakkuuksia. He pitävät huolta joukostaan ja löytävät ratkaisun kiperimpiinkin kysymyksiin. Moni kokousjärjestäjä on tehtävän saatuaan […]

Tilaa uutiskirje

© 2023 Hotel Arthur. Kaikki oikeudet pidätetään.