Hotel Arthurin käytännöt SARS-CoV-2 -tartuntojen ehkäisemiseksi

Me Hotel Arthurissa haluamme taata vieraillemme miellyttävän ja turvallisen vierailun. Olemmekin kiinnittäneet erityistä huomiota käytäntöihimme tänä pandemian ajanjaksona ja seuraavassa kerromme toimintaohjeemme ja käytäntömme, jotta vierailusi olisi mahdollisimman riskitön.

Puhtaat kädet

Hyvä käsihygienia on ensiarvoisen tärkeää tartuntatautien leviämisen ehkäisemisessä. Olemmekin ohjeistaneet koko henkilökuntaamme hyvästä käsihygieniasta ja muista käytännön toimista, joilla tehokkaasti taistellaan minkä tahansa taudinaiheuttajan leviämistä vastaan. Kaikissa yleisissä tiloissamme – ravintolassa, vastaanottoaulassa ja kokousaulassa – on vieraidemme saatavilla antiseptistä käsien desinfiointiainetta. Käsien desinfiointiainetta on myös henkilökuntamme käytettävissä. Suosittelemme, että käytät desinfiointiainetta säännöllisesti henkilökuntamme tapaan.

Käsidesiä on asiakkaiden saatavilla

Tehostettua siivousta

Olemme lisänneet päivittäisiä siistimistoimia hygienian parantamiseksi systemaattisesti. Erilaiset kosketuspinnat, kuten ovenkahvat, hissipainikkeet, vastaanoton tiski sekä ravintolan tiski, linjastot, pöydät ja tuolit pyyhitään normaalia voimakkaammin desinfioivalla puhdistusaineella säännöllisesti
Vastaanoton ja ravintolan palvelutiskille on asennettu läpinäkyvät pisarasuojukset sekä vieraidemme että työntekijöidemme terveyden turvaamiseksi.

Ravintolassa ja vastaanotossa on pleksit suojaamassa pisaratartunnalta.

Turvavälit ja ohjeistaminen

Vaikka on myös asiakkaiden vastuulla huolehtia ohjeiden noudattamisesta, muistutamme vieraitamme turvaohjeista hisseissä, vastaanotossa ja ravintolassa näkyvillä olevin ilmoituksin. Lattiatarrojen avulla muistutamme turvaetäisyyksistä. Rajoitamme myös kokoustilojemme vierasmäärää soveltaen ravintoloita koskevia viranomaismääräyksiä ja hygieniasyistä saunamme eivät ole tällä hetkellä käytössä. Ravintolassamme huolehditaan turvavälien lisäksi siitä, että noutopöydästä voi turvallisin mielin ottaa ruokaa. Noutopöydässä on asiakkaiden käytettävissä antiseptistä käsien desinfiointiainetta ja kertakäyttöisiä suojakäsineitä, lisäksi ottimia vaihdetaan puhtaisiin säännöllisesti. Maksuvälineenä käy tällä hetkellä ainoastaan maksukortit, käteistä emme siis ota vastaan.
􀁸

Tarrat muistuttavat turvaväleistä.

Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme toimenpiteistä mahdollisen tartuntaepäilyn ilmaantuessa. Lisäksi suosittelemme sekä vieraitamme että henkilökuntaamme jäämään kotiin lievienkin flunssaoireiden ilmentyessä. Ethän siis saavu vieraaksemme, mikäli Sinulla on lieviäkin flunssan oireita. Otamme tilanteen vakavasti ja toivomme, että näillä ennalta ehkäisevillä toimilla voimme tehdä oman osamme tilanteen ratkaisemiseksi. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä ja olemme valmiita toimimaan tilanteen edellyttämällä tavalla. Mikäli tunnet tarvetta esittää lisäkysymyksiä ennen varauksen tekemistä, autamme mielellämme kaikin tavoin.

Hotellin aulassa on tilaa odottaa vuoroa.

5 ihaninta uimapaikkaa Helsingissä

Helsinki on vahvasti merellinen kaupunki ja vesi on sen tärkeä elementti. Vaikka suomalaiset tunnetusti uivatkin hyisissä avannoissa jopa talven kovimmilla pakkasilla, valitsimme tähän artikkeliin henkilökuntamme vinkkejä myös paikoista, joissa voit nautiskella lämpimästä vedestä ympäri vuoden. Yrjönkadun uimahalli Suomen ensimmäinen ja vanhin uimahalli on kaupungin kaunein, kylpylämäinen, historiaa huokuva rakennus, joka on nähtävyys jo itsessään. Paikan […]

Helsingin idylliset kesäkahvilat

Helsingissä on runsaasti kahvilatarjontaa ja oman lisänsä tähän tuovat persoonalliset kesäkahvilat, joista osa on auki kyllä ympäri vuodenkin. Tässä muutamia suosikkejamme. Ihana kahvila (Nihtikuja, Sompasaari) Joutomaalla Kalasataman/Sompasaaren eteläkärjessä sijaitsee Ihana Kahvila & puoti. Merikonttiin rakennettu kahvila ja sen ympäristö ovat pulloillaan urbaania henkeä. Ihana Kahvila pidetään auki kesäkuun alusta elokuun loppuun ti-su 10-19 säitten salliessa. […]

Tilaa uutiskirje

© 2023 Hotel Arthur. Kaikki oikeudet pidätetään.