Aistikas viininmaistelu ja illallinen 69€/hlö

Tule tutustumaan viinien maailmaan asiantuntijamme Jyrki Tarvosen lempeällä opastuksella ja nauttimaan herkullinen illallinen kauniissa Ravintola Arthurissa. Maistelu sopii hyvin kokouspäivän päätteeksi, työyhteisön illanviettoon tai ystäväseurueelle.

Maistelemme kolmea erilaista viiniä ja opimme niistä uutta illallisen yhteydessä. Käymme maistelussa läpi perustietämystä puna-, valko- ja jälkiruokaviineistä sekä niiden yhdistelystä eri ruokien kanssa. Tästä illanvietosta lähdet vatsa täynnä ja viinitietämystä rikkaampana.

Pakettiin kuuluu upea kolmen ruokalajin illallinen (alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka) sekä kolme kaatoa viiniä (2 kaatoa 16 cl ja 1 kaato 12 cl). Sesongin menu on keittiömestarin valitsema ja se rakennetaan viinien ympärille. Pystymme räätälöimään maistelun ja menun myös erityistoiveidesi mukaan.

Lisäksi tilattavissa:
Alkumaljaksi talon kuohuviiniä +7€
Väliruokana kotimaisia juustoja +13€
Aterian päätteeksi kahvia/teetä +3.50€

Maistelun ja illallisen kesto on alle 15 hengen seurueille noin 1.5h ja yli 15 hengen seurueille noin 2h. Toteutus min. 6 hengen seurueille arkipäivisin maanantaista perjantaihin pois lukien pyhäpäivät.

Varaukset ja tiedustelut sähköpostitse myyntipalvelu@hotelarthur.fi tai puhelimitse 09 173 441.

Tilaa uutiskirje

© 2023 Hotel Arthur. Kaikki oikeudet pidätetään.