Hotel Arthur
Ring +358 9 173 441 eller
Suomi
SvenskSvensk
English
Русский
Deutsch
menu
Festlokaler Helsingfors – Årsfest på Hotel Arthur

Festlokaler Helsingfors – ordna en årsfest på Hotel Arthur

Årsfester är pärlan bland de akademiska sitsarna. Närhet till universitetet, goda trafikförbindelser, centralt läge, en av de mest fantastiska och traditionella festlokalerna i Helsingfors, härlig mat, vänlig betjäning och årtionden av erfarenhet är goda grunder för valet av festplats. Allt det här finns på Hotel Arthur. Vår Festsal i jugendstil som färdigställes 1907 är som skapad för årsfester med sina kristallkronor, glasmålningar och ornament.

Till akademiska sitsar hör god mat, dryckesvisor, musikframträdanden och tal samt att dansa gamla danser. Männen klär sig i mörk kostym eller frack på årsfester och damer i hellånga festklänningar. Akademiska förtjänsttecken fulländar glansen.

Före årsfesten ordnas ofta ett cocktailparty där organisationen som fyller år kan ta emot hälsningar från inbjudna gäster. Serveringen består av något smått tilltugg och drycker som avnjuts stående. För det här ändamålet passar Hjeltska salen, Aurolasalen eller något av kabinetten i vår restaurang utmärkt. Förslag på innehållet i cocktailbuffén finns här på engelska eller här på finska så kan vi planera en meny enligt årsfestmarskalkens önskemål.

Under den egentliga årsfesten avnjuts i regel en trerätters middag som serveras till borden, dvs. förrätt, huvudrätt och dessert. Till rätterna dricker man vin, snaps och vatten. Senare avnjuts kaffe med konjak eller punsch. Tillsammans med vår försäljningspersonal hittar ni säkert lämpliga menyalternativ och drycker till årsfesten, färdiga förslag finns här

Efter middagen har danskorten förhoppningsvis fyllts, och glidet på dansgolvet och en charmerande danspartner garanterar en lyckad kväll. Våra festlokaler kan vid behov användas fram till kl. 2.00 (serveringen avslutas kl. 1.30), men tack vare vårt centrala läge finns det gott om ställen i närheten där festen kan fortsätta.

Ta genast kontakt med Hotel Arthurs försäljningspersonal när datumet för nästa årsfest är klart, och kom och titta på våra lokaler på plats! Per telefon når du oss på +358 (0)9 173 441 och per e-post på sales@hotelarthur.fi vardagar må-fre kl. 08.00-17.00 och lö 08.00-16.00.

Mitt i Helsingfors
Hotel Arthur

Berggatan 19
00100 Helsingfors
Finland
+358 9 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Kundrespons

TripAdvisorA good deal in Helsinki, centrally located near the... »»
FacebookI love this place! Only stayed there once, so far, but... »»
TripAdvisorSmall, comfortable room. Thanks to the reviews, Hotel... »»
TripAdvisorGreat place to stay in town Nice staff, near bus... »»
TripAdvisorVi hade bokat ett rum för fyra personer och blev... »»
Hotel ArthurVill gärna tacka för mycket god mat och service !... »»
TripAdvisorI stayed here for about 3 nights, and 4 days. This... »»
TripAdvisorHotell Arthur är slitet men rena och rymliga rum... »»
TripAdvisorArthur Hotel is a hotel that is in the heart of the... »»
TripAdvisorGood choice if you are looking for standard... »»