//ob_start("ob_gzhandler"); ?>
Våra köksmästare har planerat menyförslag i olika prisklasser för att göra festplaneringen enklare. Observera följande saker när du beställer beställningsmenyer. Beställningsmenyerna erbjuds till rabatterade priser, därför förutsätter de en enhetlig beställning med undantag av specialdieter. Menyerna ska bokas senast en vecka på förhand och samtidigt ska man också meddela eventuella matallergier samt välja måltidsdrycker från vinlistan som vår restaurangchef utarbetat. Husets viner fås också till sista minuten-evenemang. Vi fakturerar enligt det personantal som bekräftats tre vardagsdygn före tillställningen. Vi förbehåller oss rättigheterna till eventuella pris- och produktändringar.
Kontakta Hotel Arthurs försäljningspersonal när du planerar en fest, tfn +358 (0)9 173 441 eller sales@hotelarthur.fi. Vi på Hotel Arthur hjälper gärna till med valet av festlokal, meny och viner.