Hotel Arthur
Ring +358 9 173 441 eller
Suomi
SvenskSvensk
English
Русский
Deutsch
menu
Hotell Helsingfors: Hotel Arthur – Hotell, restaurang och konferenser

Hotel Arthur, när du vill ha förmånlig och hemtrevlig övernattning i Helsingfors

Hotel Arthur har 203 rum och över 400 bäddplatser. Alla rum är rökfria. På rummen finns ett eget badrum med dusch och WC, samt telefon, tv, radio, hårtork och en del av rummen har även minibar och vattenkokare. I alla rum finns gratis trådlös internetförbindelse. Våra enkel- och dubbelrum är trivsamma och hemtrevliga. På Hotel Arthur finns också tre- och fyrabäddsrum som lämpar sig för familjer och grupper, samt två rymliga sviter.

Comfort

Övernattning för familjer och grupper i Helsingfors centrum

När du kommer till Helsingfors med familjen erbjuder Hotel Arthur förutom standard dubbelrum även rymliga familjerum för 3–5 personer. På så sätt kan familjen spendera kvalitetstid tillsammans, gå över dagens upplevelser, prova dagens inköp, titta på tv eller spela brädspel som kan lånas i vår reception.

Idrottsföreningar, klassresenärer, arbetsgäng och olika hobbygrupper letar ofta efter förmånlig övernattning och rymliga rum. Hotel Arthur är ett förmånligt hotell i Helsingfors. För den här målgruppen finns tre- och fyrabäddsrum till ett rimligt pris i hjärtat av Helsingfors, man sparar alltså även pengar när man kan ta sig till önskat ställe till fots. Fråga också om våra förmånliga gruppmåltider.

Förstklassig övernattning i Helsingfors för affärs- och konferenskunder

På Hotel Arthur trivs också mer krävande affärskunder. Rummen i comfort-klass på våning 7, de rymliga superior-rummen eller de nyaste rummen med inredning i jugendstil erbjuder trivsam avkoppling för upptagna affärsmän och konferensgäster. Alla rum har en avgiftsfri WLAN-förbindelse ifall arbetet kallar på kvällen. Två rum har även en egen bastu där man kan koppla av efter en lång arbetsdag. På Hotel Arthur finns också 2 handikapprum.

Semestra på Hotel Arthur i Helsingfors till ett nedsatt seniorpris

När du vill få lite variation i vardagen, gå på teater eller en konstutställning, eller träffa släkt och vänner är Hotel Arthur ett traditionsrikt hotell längs goda trafikförbindelser som många känner till. Vänlig betjäning, våra lugna och trivsamma rum, en rejäl frukost och Restaurang Arthurs härliga rätter garanterar att du trivs. För personer över 65 år beviljar vi en rabatt på 10 % på rumspriset när bokningen görs direkt via hotellet. Bokningskod: SENIORI.

Hotel Arthur, ett förmånligt hotell i Helsingfors

För studerande och andra som söker efter förmånlig övernattning erbjuder Hotel Arthur lite mindre ekonomirum. På rummen finns tv och hårtork men en del av rummen har bara WC och tvättfat, eller endast tvättfat, och duschen finns i korridoren.

Boka rum i Helsingfors centrum

Ankomst
Utcheckning
Vuxna
Barn
Kampanjkod

Ring
+358 9 173 441
vi svarar
genast!

Call us

Mitt i Helsingfors
Hotel Arthur

Berggatan 19
00100 Helsingfors
Finland
+358 9 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Kundrespons

TripAdvisorA good deal in Helsinki, centrally located near the... »»
FacebookI love this place! Only stayed there once, so far, but... »»
TripAdvisorSmall, comfortable room. Thanks to the reviews, Hotel... »»
TripAdvisorGreat place to stay in town Nice staff, near bus... »»
TripAdvisorVi hade bokat ett rum för fyra personer och blev... »»
Hotel ArthurVill gärna tacka för mycket god mat och service !... »»
TripAdvisorI stayed here for about 3 nights, and 4 days. This... »»
TripAdvisorHotell Arthur är slitet men rena och rymliga rum... »»
TripAdvisorArthur Hotel is a hotel that is in the heart of the... »»
TripAdvisorGood choice if you are looking for standard... »»