Hotel Arthur
Ring +358 9 173 441 eller
Suomi
SvenskSvensk
English
Русский
Deutsch
menu
Konferenslokal Helsingfors: Hotel Arthur – Lyckade företagsevenemang

Konferenslokaler och företagsevenemang i Helsingfors – goda beslut fattas på Hotel Arthur

När du letar efter en plats för ditt möte är Hotel Arthurs unika konferenslokaler i Helsingfors stadskärna ett utmärkt val. Platsen nås lätt med alla offentliga färdmedel. Personer som kommer i egen bil kan parkera i P-Kluuvi som finns intill. Vänlig betjäning, modern konferensteknik, god servering och trivsamma övernattningsmöjligheter för långväga deltagare gör Hotel Arthur till ett lockande val när du ordnar en konferens i Helsingfors.

Konferensrum och företagsevenemang Hotel Arthur Helsinki

Den över 100-åriga konferensavdelningen i jugendstil har en unik stämning. Kristallkronorna, de antika möblerna, glasmålningarna, burspråken, porträtten och tavlorna på väggarna, pianona och flyglarna skapar en personlig stämning i konferenslokalerna och ger en historisk prägel. I synnerhet i Festsalen, Aurolasalen och Hjeltska salen kan man förnimma en stämning från gångna århundraden. Auditoriet och Mäki salen hör till de mest traditionella konferenslokalerna trots de vackra burspråken. Ledningens rum, Malins sal och grupparbetsrummen lämpar sig för möten eller grupparbeten när antalet personer är lägre. Totalt finns lokaler för över 500 personer. I alla lokaler finns trådlös internetförbindelse och projektor (meddela behov i samband med bokning) utan extra kostnad. Med hjälp av en trappklättrare kan man också ta sig till lokalerna i rullstol (ej elektrisk rullstol). Behovet av trappklättrare bör meddelas på förhand.

Konferensservering på Hotel Arthur

Serveringen kan avnjutas antingen i konferenslokalen eller i den charmiga konferensaulan. På förmiddagen serveras en mångsidig kaffebuffé i konferensaulan med salta alternativ, något sött, samt frukter/grönsaker och saft. Till eftermiddagskaffet serveras sött kaffebröd samt frukter/grönsaker i konferensaulan. Om du vill att konferensserveringen sker i konferensrummet kan du välja mellan dagens salta eller söta kaffebröd som hör till konferenspaketets pris eller välja ett kaffebröd på konferenslistan mot extra avgift.  Konferenslunchbuffé serveras i Restaurang Arthur. Till lunchbuffén hör dagens soppa och andra varmrätter samt ett digert salladsbord och kaffe/te och kex.

Konferensbastu på Hotel Arthur

På Hotel Arthur finns två små beställningsbastur för 2–6 personer. I bastun kan man koppla av genast på morgonen eller på kvällen efter en lång dag. Priset för en privat bastutur är 6.00 € per person och bastun kan bokas på förhand per telefon på +358 (0)9 173 441 eller på plats i hotellreceptionen.

Kontakta vår försäljningspersonal för en offert eller för mer information om våra konferenslokaler och tjänster på tfn +358 (0)9 173 441 eller på sales@hotelarthur.fi.

Titta på bilder från vår fantastiska Festsal och våra övriga konferenslokaler i bildgalleriet. Mer bilder från Hotel Arthur finns här.

Gå med i den inre kretsen och få värdefull information om konferenser, tillställningar och företagsevenemang på Hotel Arthur i Helsingfors samt erbjudanden.

Mitt i Helsingfors
Hotel Arthur

Berggatan 19
00100 Helsingfors
Finland
+358 9 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Kundrespons

TripAdvisorA good deal in Helsinki, centrally located near the... »»
FacebookI love this place! Only stayed there once, so far, but... »»
TripAdvisorSmall, comfortable room. Thanks to the reviews, Hotel... »»
TripAdvisorGreat place to stay in town Nice staff, near bus... »»
TripAdvisorVi hade bokat ett rum för fyra personer och blev... »»
Hotel ArthurVill gärna tacka för mycket god mat och service !... »»
TripAdvisorI stayed here for about 3 nights, and 4 days. This... »»
TripAdvisorHotell Arthur är slitet men rena och rymliga rum... »»
TripAdvisorArthur Hotel is a hotel that is in the heart of the... »»
TripAdvisorGood choice if you are looking for standard... »»