Tarjoilija

Haemme Hotel Arthurin ravintolaan kokoaikaista tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Hotel Arthur on yksityinen, hyvän palvelun kokoushotelli Helsingin keskustassa. Hotellissa on 203 huonetta, erinomaiset kokous- ja bankettitilat yli 500 henkilölle, sekä viihtyisä ravintola. Hotellin valtteina ovat erinomainen sijainti, ystävällinen henkilökunta, kodinomainen tunnelma ja hyvä hinta-laatusuhde. Panostamme persoonalliseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

Hotel Arthurin ravintolalla on pitkä historia. Tilat on pari vuotta sitten tyylikkäästi uudistettu. Ravintolan tiimiläiseltä edellytämme iloista otetta ja can do-asennetta asiakkaiden toiveiden ylittämiseksi.

Tarjoilijan työssä pääset työskentelemään monipuolisesti aamiais- lounas-, ja ala carte tarjoilun parissa. Töitä tehdään tällä hetkellä arkisin kahdessa vuorossa ja viikonloppuaamuisin. Pyrimme jatkossa laajentamaan aukioloaikojamme.

Toivomme että uusi tarjoilija voisi aloittaa työssä mahdollisimman pian. Mikäli kiinnostuksesi heräsi lähetäthän hakemuksesi pikaisesti. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana, joten ei kannata jäädä odottamaan.

Lähetäthän hakemuksesi kera CV:n osoitteeseen: rekry@hnmky.fi

Tilaa uutiskirje

© 2022 Hotel Arthur. Kaikki oikeudet pidätetään.