Vastaanottovirkailija

Haemme vastaanottotiimiämme vahvistamaan ripeäotteista vastaanottovirkailijaa.

Hotel Arthur on yksityinen, hyvän palvelun kokoushotelli Helsingin keskustassa. Hotellissa on 203 huonetta, erinomaiset kokous- ja bankettitilat yli 500 henkilölle, sekä viihtyisä ravintola. Hotellin valtteina ovat erinomainen sijainti, ystävällinen henkilökunta, kodinomainen tunnelma ja hyvä hinta-laatusuhde. Panostamme persoonalliseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

Olet osa vastaanottotiimiä, joka vastaa asiakkaidemme tarpeista vuorokauden ympäri. Sinulla on ainakin vuoden kokemus vastaanoton tehtävistä. Olet kätevä käsistäsi, osaat ratkaista ongelmatilanteet ripeästi ja tartut monipuolisiin työtehtäviin aikailematta yllättävissäkin tilanteissa. Innostut yhtä lailla yhden yksittäisen vieraan, kuin suuren kokousasiakkaankin kohtaamisesta ja huolehdit osaltasi siitä, että hän tietää olevansa meille tärkeä jo ennen vierailuaan Arthurissa.

Tärkeintä on asenteesi ja kykysi tarttua erilaisiin tilanteisiin ja tehtäviin. Asiakaslähtöisyys on sinulle itsestäänselvyys, samoin tiimihenkisyys. Yhteistyö on hotellissamme palvelun onnistumisen edellytys. Oletkin positiivinen tiimityöskentelijä ja tuot omat näkemyksesi rohkeasti ja rakentavasti esille. Sinulta löytyy järjestelmällisyyttä ja sinnikkyyttä saattaa asiat loppuun asti hektisessä ympäristössä. Työkielesi ovat suomi ja englanti, joten käytät molempia luontevasti eri tilanteissa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mm. timanttisen työporukan, työterveyshuollon yksityisellä terveysasemalla, hyvinvointiedun, työmatkaedun ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 

Työaika: kolmivuorotyö
Palkka: sopimuksen mukaan
Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva
Lisätiedot: rekry@hnmky.fi Kiinnostuitko?

Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen rekry@hnmky.fi, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tilaa uutiskirje

© 2023 Hotel Arthur. Kaikki oikeudet pidätetään.