Etuja asiakkaille

Hotel Arthurin asiakkaana saat käyttöösi rahanarvoisia etuja. Kysy lisätietoja hotellin vastaanotosta.

Private Hotels

Hotel Arthur kuuluu yksityissomisteisten hotellien Private Hotels -markkinointiketjuun. Private Hotelsien VIP-kortilla saa kanta-asiakkaamme joka 10. yön veloituksetta missä tahansa Private Hotels – jäsenhotellissa. VIP-korttiin saa leiman jokaisesta suoraan hotellista varatusta täysihintaisesta yöpymisvuorokaudesta per huone siten, että yhdellä oleskelukerralla saa enintään kolme leimaa. Lue lisää Private Hotels ketjusta.

Sothys

Kauneushoitola Sothys Salongista (Kaisaniemenkatu 6) saat Hotel Arthurin majoittujana 20% alennuksen kasvohoidoista ja kotiin ostettavista hoitotuotteista. Sothys on ammattikosmetiikkaan ja tehokkaisiin hoitotuloksiin erikoistunut korkealaatuinen ihonhoitosarja. Varaukset numerosta (09) 6229 4515.

Yhteistyökumppanit v. 2021

Linnanmäki: ilmoitamme kevään aikana.

Serena: Päiväranneke 29.00€/ranneke (alle 3-vuotiaat ilmaiseksi). Yhdistelmälippu 12-vuotta täyttäneille 43.00€/ranneke.

Helsinki Card on etukortti, joka sisältää pääsymaksut tärkeimpiin nähtävyyksiin, museoihin ja kaupunkikiertoajeluille. Kortin haltija voi matkustaa rajattomasti veloituksetta HSL:n liikennevälineissä ja saa rahanarvoisia lisäetuja ja alennuksia nimetyissä ravintoloissa, vuokraamoissa, kaupoissa ja muissa vapaa-ajan viettopaikoissa.

Helsinki Card CITY -kortit myynnissä vastaanotossamme:

24 h aikuinen 51.00 € / lapsi 25.00 €
48 h aikuinen 63.00 € / lapsi 31.00 €
72 h aikuinen 74.00 € / lapsi 37.00 €

Tilaa uutiskirje

© 2021 Hotel Arthur. Kaikki oikeudet pidätetään.