Pysäköinti Helsingin keskustassa

Pysäköinti on asia, josta hotelliin tulee eniten kysymyksiä ja yhteydenottoja. Tässä vinkkejä pysäköintiin Helsinkiin saapuessa

Photo by Elena Kuchko on Unsplash

Kadunvarsipysäköinti

Hotellin ympäristöstä voi olla vaikeaa löytää parkkipaikkaa katujen varsilta, mutta mikäli sellaisen löytää, se on maksullista arkisin klo 09.00–21.00 sekä lauantaisin klo 09.00–18.00. Ongelmalliseksi pysäköinnin tekee se, että pysäköidä voi vain tunnin ajaksi, eikä lisätunteja ole mahdollista ostaa. Tunnin pysäköintihinta on 4 €. Liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella voi pysäköidä kadunvarteen pidemmäksikin aikaa veloituksetta.

Tästä tarkempaa tietoa keskustaan pysäköinnistä sekä maksutavoista.

Photo by Troy T on Unsplash

P-Kluuvi

Hotel Arthurin läheisin pysäköintihalli on P-Kluuvi, jota suosittelemme asiakkaillemme. Halliin voi ajaa Puutarhakatu 1 kohdalta ja tunnelissa valita C- tai D- tason. Hallista kävellään Kaisaniemenkadun opasteita seuraten metroaseman kautta takaisin hotellille. Pysäköinti, 36 €/24 tuntia, maksetaan hallista lähtiessä siellä olevaan automaattiin maksukortilla. Halliin voi ajaa sisään puoleen yöhän asti, ulos sieltä pääsee ympäri vuorokauden. Maksimikorkeus autolle on 2,3 m.

Lisätietoa Kluuvin pysköintihallista.

Photo by Joakim Honkasalo on Unsplash

Liityntäpysäköinti

Mikäli ei halua ajaa Helsingin keskustassa tai haluaa pysäköidä edullisemmin, voi auton jättää esimerkiksi juna- tai metroasemalle keskustan ulkopuolelle ja käyttää kattavaa liityntäpysäköintiverkostoa. Junalippu esimerkiksi Vantaalta Helsinkiin (ABC) maksaa 4,10 € yhteen suuntaan.

Tästä löytyy tarkempi kartta sekä lisätietoja liityntäpysäköintipaikoista.

Photo by Juha K on Unsplash

Kohti vihreämpää Helsinkiä

Helsinki on sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristöarvoihin, joten täällä yritetään vähentää autojen aiheuttamia päästöjä ja keventää ruuhkia. Tavoitteena on lisätä julkisen liikenteen käyttöä sekä kaupunkipyöräilyä, tehdä lisää kävelykatuja ja tällä tavalla saada keskustasta viihtyisämpi sekä turvallisempi. Helsingin seudun joukkoliikenne on tehokas ja toimiva ja se loistaa kansainvälisessä vertailussa. Hotel Arthurin vierestä löydät pysähdyspaikat sekä metrolle, bussille, sekä raitiovaunulle, Rautatieasemakin on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Tästä kartasta löydät lähimmät sähköauton latauspisteet:

https://chargefinder.com/fi/helsinki/sahkoauton-lataus/n93wzj

Photo by Erwan Hesry on Unsplash

Auton lastaaminen tai purkaminen sekä matkailuliikenne

Hotel Arthurin edessä voi lastata tai purkaa autoa viiden minuutin ajan. Hotellilla ei ole tarjota omia pysäköintipaikkoja asiakaskäyttöön. Matkailuliikenteelle on erikseen merkittyjä pysäköintimahdollisuuksia, niistä löytyy lisätietoa täältä.

Joko olet käynyt Helsingin edustan saarissa

Suomi on tuhansien järvien maa, mutta myös Helsingin kallioisilla saarilla voit nähdä komeita laivoja, kuunnella aaltojen kohinaa ja hengittää suolaista meri-ilmaa. Saarilta löydät helposti oman, rauhaisan poukaman, missä voit tuijotella taivaanrantaan, nautiskella piknik-eväitä, tutustua saaren kasvillisuuteen ja vaikka virkistäytyä meressä uiden. Kokosimme artikkeliin keskustasta käsin helposti saavutettavia, mutta hieman vähemmän tunnettuja saarikohteita, joihin on kätevää […]

Tilaa uutiskirje

© 2024 Hotel Arthur. Kaikki oikeudet pidätetään.