Hotel Arthurin tarjoukset

ARTHUR-alekoodi

ARTHUR-alekoodilla säästät 5% päivän hinnasta!

Alennuskoodilla ARTHUR säästät 5% per yö päivän joustavasta hinnasta! Voit muuttaa varausta kuluitta saapumista edeltävään päivään klo 18 saakka.

Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimushintoihin. Alennuskoodi ei koske säästöluokkaa. Tarjous sisältää herkullisen buffet-aamiaisen ja WiFin.

Kuinka lunastat tarjouksen: Varaukset koodilla ARTHUR sähköpostitse myyntipalvelu@hotelarthur.fi, puh. 09-173 441 tai suoraan varausjärjestelmästämme.

Maksa heti ja säästä

Maksa heti ja säästä 1-10% per yö!

Varaa hotellimajoitus suoraan Hotel Arthurin kotisivuilta alennuskoodilla PREPAID ja maksa heti niin saat 1-10% alennuksen päivän joustavasta huonehinnasta per yö!

Huonehinta veloitetaan kokonaisuudessaan heti varauksenteon jälkeen, eikä varausta ole mahdollista perua tai muokata. Veloitettua maksua ei palauteta. Tarjous sisältää herkullisen buffet-aamiaisen ja WiFin.

Kuinka lunastat alennuksen: Varaukset koodilla PREPAID varausjärjestelmästämme. Klikkaa varaa tästä ja valitse avautuvasta ikkunasta majoitusyöt. Varausjärjestelmämme antaa sinulle automaattisesti alennetut hinnat huonevaihtoehtoineen.

Tilaa uutiskirje

© 2020 Hotel Arthur. Kaikki oikeudet pidätetään.