Hotel Arthurin tarjoukset

SyysHesa-tarjous alk. 95€

SYYSHESA-TARJOUS

Metsään, ei kun Arthuriin on tullut jo syys(hinnat)!

Varaa majoituksesi syksyiseen Helsinkiin! Olethan nopea, sillä huoneita on vain rajoitettu määrä.

*Majoitus yhdelle Classic Single -huoneessa 95€ / vrk
*Majoitus Standard -kahden hengen huoneessa (erilliset vuoteet) 105€ /vrk
*Majoitus Superior-huoneessa (erilliset vuoteet ja lisävuode)
2 aikuista ja 2 alle 12-vuotiasta lasta 125€ /vrk

Huonehinnat sisältävät aamiaisen ja ALV:n.

Majoitusaika on 25.09.-26.11.2023 saakka. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti. SyysHesa-hinnat ovat voimassa täällä.

Kuluton peruutus saapumispäivänä klo 18 mennessä. Hinta on tarkoitettu vapaa-ajan matkustukseen. Maksu suoritetaan saapuessa maksukortilla paikan päällä. Koskee vain uusia varauksia. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

tervetuloa tutustumaan viinien maailmaan

Aistikas viininmaistelu ja illallinen 69€/hlö

Tule tutustumaan viinien maailmaan asiantuntijamme Jyrki Tarvosen lempeällä opastuksella ja nauttimaan herkullinen illallinen kauniissa Ravintola Arthurissa. Maistelu sopii hyvin kokouspäivän päätteeksi, työyhteisön illanviettoon tai ystäväseurueelle.

Maistelemme kolmea erilaista viiniä ja opimme niistä uutta illallisen yhteydessä. Käymme maistelussa läpi perustietämystä punaisista-, valkoisista- ja jälkiruokaviineistä sekä niiden yhdistelystä eri ruokien kanssa. Tästä illanvietosta lähdet vatsa täynnä ja viinitietämystä rikkaampana.

Pakettiin kuuluu upea kolmen ruokalajin illallinen (alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka) sekä kolme kaatoa viiniä (2 kaatoa 16 cl ja 1 kaato 12 cl). Sesongin menu on keittiömestarin valitsema ja se rakennetaan viinien ympärille. Pystymme räätälöimään maistelun ja menun myös erityistoiveidesi mukaan.

Lisäksi tilattavissa:
Alkumaljaksi talon kuohuviiniä +7€
Väliruokana kotimaisia juustoja +13€
Aterian päätteeksi kahvia/teetä +3.50€

Maistelun ja illallisen kesto on alle 15 hengen seurueille noin 1.5h ja yli 15 hengen seurueille noin 2h. Toteutus min. 6 hengen seurueille arkipäivisin maanantaista perjantaihin pois lukien pyhäpäivät.

Varaukset ja tiedustelut sähköpostitse myyntipalvelu@hotelarthur.fi tai puhelimitse 09 173 441.

Kokoukset 51.50€

KOKOUSPAKETTI 55.00 €

Tervetuloa kokoustamaan Arthuriin!

Kokouspaketti 55.00 €/hlö sisältää:
Kokousaamukahvin
Monipuolisen lounaan
Kahvia/teetä ja makean kahvileivän
Tilavuokran
ALV:n

Jätä tarjouspyyntö

Kokouksen voit pitää vuoden 2023 aikana ma-pe klo 8 – 17 välillä. Lauantaisin kokouspaketti minimissään 20 hengelle. Sunnuntaikokoukset lisähinnalla minimissään 20 hengelle.

Tavoitat myyntipalvelun myös sähköpostilla myyntipalvelu@hotelarthur.fi. Myyntipalvelumme on avoinna arkisin klo 8 – 16 välillä numerossa 09-173441. Vastaamme viesteihin arkisin.

Tutustu uusittuihin kokoustiloihimme täältä.

Staycation aamiaisella ja kuohuvalla

STAYCATION

Varaa nyt arjen hemmotteluun Staycation-paketti, johon sisältyy huonepalvelukuohuviini ja huonepalveluaamiainen.

Hemmottele kumppaniasi Staycation-paketilla, johon sisältyy viilennetty kuohuviinipullo (0,75l) huoneessa odottamassa teitä sekä ennakkoon tilaamanne huonepalveluaamiainen, jonka voitte nautiskella rauhassa omassa huoneessa vaikka yöpaita päällä. Ripauksen luksusta voit lisätä varaamalla saunallisen Deluxe-huoneen.

Varaa paketti helposti kotisivuiltamme. Staycation-paketti on mahdollista varata vain Jugend- ja Deluxe-huoneluokissa.

Seniorialennus -10%

SENIORIALENNUS -10%

Helsinki on täynnä kulttuuria ja nähtävyyksiä. Miten olisi tutustuminen Suomenlinnan historiaan tai Amos Rexin kesän näyttelyihin? Hotel Arthur on vain lyhyen matkan päässä keskeisistä nähtävyyksistä ja ravintoloista. Julkinen liikenne kulkee aivan hotellin vierestä, joten liikkuminen on helppoa ja vaivatonta.

Hyödynnä Arthurin SENIORI-alennus 10% päivän hinnasta ja majoitu edullisesti. Alennus on voimassa 65 vuotta täyttäneille etukäteen varattaessa. Jos et vielä ole itse täyttänyt 65 vuotta, voit vinkata tästä kaverille tai napata seniorin matkalle mukaan.

Varaa huone täältä ja lisää koodi ”SENIORI” lunastaaksesi etu.
Voit myös tehdä varauksen myyntipalvelun kautta numeroon 09 173 441 tai sähköpostitse myyntipalvelu@hotelarthur.fi

Etua ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevarauksen voit peruuttaa vielä saapumispäivänä klo 18 mennessä, kun teet varauksen suoraan meiltä. 

Lisätietoja huoneista löydät täältä

Tervetuloa lomailemaan Helsingin keskustaan!

Tilaa uutiskirje

© 2023 Hotel Arthur. Kaikki oikeudet pidätetään.