Pysäköinti

Hotel Arthur sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, eikä hotellilla ole omaa paikoitusta. Suosittelemme pysäköintiin hotellin vieressä sijaitsevaa P-Kluuvi pysäköintihallia.

EuroPark P-Kluuvi

P-Kluuvin pysäköintihallin aukioloajat, kartta, hinnasto ja maksutavat

Pysäköintiohjeet

Pysäköintihallin sisäänajo on osoitteessa Puutarhakatu 1. Ajakaa huoltotunnelissa kohti P-Kluuvia, missä kannattaa ajaa C- tai D-tasolle, koska lähin uloskäynti jalan Kaisaniemenkadun suuntaan on sillä tasolla. Aivan käytävän päässä on hissi, sillä pääsette kauppakäytävään. Kääntykää hissistä oikealle ja kävelkää Vilhonkadun suuntaan, metroaseman ohi vasemmalta puolelta kohti Tokmannia. Oikealla on portaat ja hissi kadulle. Olette Vilhonkadun ja Vuorikadun risteyksessä, kävelkää vasemmalle noin 50 metriä, jolloin Hotel Arthur on kadun toisella puolella. Osoite on Vuorikatu 19.

P-Kluuvin pysäköintihallissa ajoneuvon maksimikorkeus on 2,3 m.

Kadunvarren pysäköinti

Lähiympäristöstä löytyy myös kadunvarren pysäköintipaikkoja, jotka ovat maksullisia arkisin klo 09.00 – 21.00 ja lauantaisin klo 09.00 – 18.00. Hinta on 4.00 €/tunti. Ongelmana on kadunvarren pysäköintipaikkojen vähäisyys sekä se, että kadunvarsipaikan voi maksaa ainoastaan tunniksi kerrallaan ja auton saa pysäköidä ainoastaan tunniksi. Lisätunteja ei saa maksettua, vaikka tulisi tunneittain uudelleen maksamaan. Maksu ainoastaan pankki- tai luottokortilla (ei Amex tai Diners). Lisätietoa Helsingin pysäköinnistä löydät Helsingin kaupungin nettisivuilta.

Liityntäpysäköinti

HSL:n liityntäpysäköinti on hyvä vaihtoehto, kun haluaa jättää auton keskustan ulkopuolelle. Lisätietoa ja kartta HSL:n nettisivulta.

Tilaa uutiskirje

© 2024 Hotel Arthur. Kaikki oikeudet pidätetään.