Palvelut

Vastaanotto

Hotellin vastaanotto palvelee vuorokauden ympäri. Hotellista suoraan varatessa sisäänkirjautuminen on klo 14.00 alkaen ja uloskirjautuminen on klo 12.00 mennessä.

Vastaanoton palvelut

Hotellin vastaanotosta voi tilata herätyksen, taksin tai vuokrata auton. Vastaanoton vieressä sijaitsee majoittujille veloitukseton matkatavarasäilytys. Arvoesineet voit jättää säilytykseen vastaanoton tallelokeroon saatavuuden mukaan.

Myyntipalvelu

Myyntipalvelumme on toistaiseksi avoinna arkipäivisin maanantaista perjantaihin kello 08.00 – 16.00.
Myyntipalvelussa hoidetaan hotellihuone-, ryhmä-, kokous-, ravintola- ja juhlavarauksia.

Tulostus

Vastaanotosta voit ostaa valokopioita (mustavalkoinen hintaan 0.25 €/sivu, värikopio 0.50 €/sivu)

WiFi

Koko hotellissa on asiakkaillemme käytössä ilmainen langaton internet-yhteys.

Kioski

Vastaanoton yhteydessä toimii pieni kioski, josta voi ostaa virvokkeita, makeisia, hygieniatarvikkeita sekä postikortteja ja -merkkejä. Vastaanotossa on myynnissä myös mietoja alkoholijuomia, joita voi ostaa klo 09.00 – 1.30.

Lisävuoteet

Pinnasänky 0-2-vuotiaalle 15.00 €/vrk
Lapsen lisävuode (alle 12v.) 15.00 €/vrk
Aikuisen lisävuode (yli 12v.) 25.00 €/vrk

Sauna

Hotel Arthurissa on kaksi pientä tilaussaunaa hotelliasiakkaitamme varten.

Saunavuoron hinta on hotellilta suoraan varanneille majoittujille ja kokousasiakkaille on 8.00€/henkilö. Muille majoittujille ja vieraille hinta on 10.00€/henkilö. Saunavuorolla sauna ja pesutilat ovat yksityisessä käytössä. Saunavuoro on tunnin pituinen. Saunan voit varata vastaanotostamme paikan päällä sisään kirjautuessa tai etukäteen (09) 173 441 tai reception@hotelarthur.fi.

Hotel Arthurissa on myös kaksi saunallista huonetta. Sir Arthur Suite 7. kerroksessa sekä upea jugend-tyylinen Ateljee-huone 9. kerroksessa.

Silityshuone

Silityshuone sijaitsee hotellin neljännessä kerroksessa, jonne saa avaimen vastaanotosta. Pyydämme huomioimaan, ettei hotelli vastaa silityksen aikana vaatteille mahdollisesti aiheutuneista vahingoista.

Huonepalvelu

Hotellin huonepalvelulisä on 15.00 €. Kysy lisätietoa hotellin vastaanotosta.

Tilaa uutiskirje

© 2024 Hotel Arthur. Kaikki oikeudet pidätetään.