Usein kysyttyä

Huoneet

Mihin aikaan hotellihuoneen saa käyttöön ja milloin huone pitää luovuttaa?

Sisäänkirjautuminen klo 14.00 alkaen, kun varaus on tehty suoraan hotelliin (hotellin kotisivuilta, sähköpostitse tai puhelimitse). Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen, kun varaus on tehty jotakin muuta kautta tai kun kyse on ryhmävarauksesta. Huone tulee luovuttaa klo 12.00 mennessä. Mikäli haluat varmistaa, että saat huoneen käyttöösi heti aamusta, varaus on tehtävä jo edelliseksi yöksi.

Onko hotellissa matkatavaroiden säilytysmahdollisuutta?

Vastaanotossa on maksuton, lukollinen ja vartioimaton matkalaukkuhuone jossa voi säilyttää matkatavaroitaan omalla vastuulla. Matkatavarat voi tuoda jo ennen sisäänkirjautumista matkatavarasäilytykseen.

Onko hotellihuoneissa internetyhteys?

Huoneissa on ilmainen langaton internetyhteys.

Voiko hotelliin tuoda lemmikkejä?

Hotel Arthurissa on rajoitetusti huoneita joihin voi tuoda lemmikkieläimen. Lemmikkihuoneista veloitetaan 10.00€/yö lisämaksu siivouskuluja. Muistathan ilmoittaa lemmikistäsi jo varausvaiheessa, varaukset vain suoraan hotellista. Lemmikkiä ei saa jättää yksin hotellihuoneeseen.

Voiko hotellissa tupakoida?

Hotel Arthur on savuton hotelli ja tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Tupakoinnista huoneessa veloitamme 250€ puhdistuskuluja. Veloitamme myös tupakoinnin aiheuttaman palohälytyksen lisäkustannuksista. Myös sähkötupakan käyttö on kielletty hotellin tilossa. Kynttilöiden polttaminen ja avotulen teko on kielletty.

Mitkä ovat huonevarausten muutos-, ja peruutusehdot?

  • Voit perua kotisivuiltamme tehdyn ”Joustavan varauksesi” kuluitta klo 18 mennessä tuloa edeltävänä päivänä ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse
  • Kotisivuiltamme tehty ”Heti veloitettava ennakkotarjoushinta” on varaus, jonka maksu veloitetaan varauksen yhteydessä eikä sitä voi muuttaa tai perua eikä maksua hyvitetä. Poikkeuksena tässä on viimeistään 01.03.2020 tehty varaus ja majoitusajankohta on 19.03.- 14.04.2020. Tällöin voit siirtää varausta kuluitta 31.12.2020 asti. Muutoksen voit tehdä ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse myyntipalvelu@hotelarthur.fi
  • Muutoksen johdosta mahdollisesti noussut huonehinta on maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Mikäli muutetun ajankohdan huonehinta on halvempi kuin alkuperäinen, muuttunutta hintaa ei hyvitetä.
  • Ryhmävarausten osalta ota aina yhteys myyntipalveluun myyntipalvelu@hotelarthur.fi
  • Muilta varaussivustoilta tehtyjen varausten muutokset ja peruutukset hoidetaan niiden omien sääntöjen ja ehtojen mukaan

Ravintola

Mihin aikaan aamiainen on tarjolla?

Kaikkiin huonehintoihin sisältyy runsas hotelliaamiainen. Buffet-aamiainen on tarjolla ravintolassamme maanantaista perjantaihin klo 06.30-9.30, lauantaisin klo 06.30-10.30 ja sunnuntaisin sekä kansallisina juhlapäivinä klo 7.30-10.30.

Esteettömyys

Pääseekö kokoustiloihin pyörätuolilla?

Hotellissa on porraskiipijä pyörätuolivieraiden (ei sähköpyörätuolia) kuljetusta varten kokoustiloihin. Ilmoitathan tarpeesta etukäteen myyntipalveluumme. Kokoustilamme eivät ole esteettömiä, kokouspuolella ei ole hissiä.

Onko hotellissa inva-WC?

Esteetön inva-WC sijaitsee hotellin 4. kerroksessa. Avaimen saa vastaanotosta. Hotellissa on myös 2 invahuonetta.

Sijainti

Mihin auton voi pysäköidä?

Hotel Arthurilla ei ole omia parkkipaikkoja vaan asiakaspysäköintiin suosittelemme hotellin vieressä sijaitsevaa P-Kluuvin pysäköintihallia. Lue lisää pysäköinnistä.

Miten pääsen lentokentältä Hotel Arthuriin?

Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee kätevästi Helsingin keskustaan joko taksilla tai julkisilla kulkuvälineillä. Lähijunat sekä linja-autot saapuvat Helsingin rautatieasemmalle, josta Hotel Arthuriin kävelee noin 10 minuuttia. Lue lisää sijainnista.

Palvelut

Voinko vuokrata hotellilta pyörän?

Hotellilla ei ole omia pyöriä, mutta suosittelemme HSL:n kaupunkipyöriä. Kaupunkipyöräkausi alkaa 23.3. ja kestää 31.10.2020 asti. Lähimmät pyöräasemat hotellilta ovat Varsapuistikko ja Kaisaniemenpuisto.

Tilaa uutiskirje

© 2020 Hotel Arthur. Kaikki oikeudet pidätetään.