Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Hotelli Helsinki: Hotel Arthur - Hotelli, ravintola ja kokoukset

Hotel Arthur, kun etsit edullista ja kodikasta majoitusta Helsingissä

Yksityinen, 1907 perustettu Hotel Arthur sijaitsee Helsingin keskustassa Kaisaniemessä, vain 200m päässä päärautatieasemalta. Hotellissa on 182 huonetta ja yli 400 vuodepaikkaa. Huoneissa on oma kylpyhuone, jossa suihku ja WC, sekä lisäksi puhelin, televisio, radio, hiustenkuivaaja ja osassa myös minibaari sekä vedenkeitin. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton Internet-yhteys. Yhden ja kahden hengen huoneemme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Hotel Arthurissa on myös perheille ja ryhmille sopivia kolmen ja neljän hengen huoneita sekä kaksi avaraa sviittiä.

Comfort

11 huonetyyppiä, klikkaa kuvasta huoneiden esittelyihin ja valitse mieleisesi huone

Perhe- ja ryhmämajoitusta Helsingin keskustassa

Mikäli tulette Helsinkiin yhdessä perheen kanssa, keskustahotelli Hotel Arthur tarjoaa standard 2-hengen huoneiden lisäksi myös tilavia perhehuoneita 3-5 hengelle. Näin voitte viettää laatuaikaa yhdessä perheen kanssa, kerrata päivän elämyksiä, sovitella päivän ostoksia, katsoa TV:tä tai vaikka lainata lautapelejä vastaanotostamme.

Tasokasta majoitusta Helsingissä liike- ja kokousasiakkaille

Hotel Arthurista löytyy majoitusta myös vaativammalle liikeasiakkaalle. Comfort-luokan huoneet 7. kerroksessa, tilavat superior-luokan huoneet tai uusimmat Jugend-tyyliin sisustetut huoneet tarjoavat viihtyisän lepohetken kiireiselle liikemiehelle tai kokousasiakkaalle. Mikäli työt kutsuvat illalla, kaikissa huoneissa on ilmainen WLAN-yhteys. Kahdessa huoneessa on myös oma sauna, jonka lämmössä voi rentoutua pitkän työpäivän jälkeen. Hotel Arthurista löytyy myös 2 invahuonetta. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Urheiluseurat, luokkaretkeläiset, työporukat ja erilaiset harrasteryhmät etsivät usein edullista majoitusta ja tilavia huoneita. Hotel Arthur on halpa hotelli Helsingissä. Hotellista löytyy tälle kohderyhmälle 3-4-hengen huoneita sopuhintaan ja vieläpä Helsingin sydämessä eli samalla säästyy rahaa, kun voi kävellä haluttuun tutustumiskohteeseen. Kysy myös edullisia ryhmäruokailuvaihtoehtoja.

Lomaile Hotel Arthurissa Helsingissä alennettuun seniorihintaan

Mikäli haluat vaihtelua elämään, tulla teatteriin, taidenäyttelyyn, tapaamaan sukulaisia tai ystäviä, Hotel Arthur on perinteikäs ja monelle tuttu hotelli hyvien liikenneyhteyksien päässä. Ystävällinen palvelu, rauhallinen, viihtyisä huone, runsas aamiainen ja herkullinen ruokailu Ravintola Arthurissa takaavat viihtymisen. Yli 65-vuotiaille myönnämme majoituksesta 10% alennuksen huonehinnasta, kun varaus tehdään suoraan hotellista. Varauskoodi: SENIORI.

Hotel Arthur, halpa hotelli Helsingissä

Opiskelijoille ja edullista majoitusta Helsingistä etsiville löytyy Hotel Arthurista säästöhuoneita, jotka ovat tavallista pienempiä. Huoneissa on TV ja hiustenkuivaaja, mutta osassa huoneissa on ainoastaan WC ja lavuaari tai pelkkä lavuaari ja suihku löytyy käytävältä.

Varaa huone Helsingin keskustasta

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Aikuista
Lasta
Kampanjakoodi / IATA

Soita
09 173 441
vastaamme
heti!

soita meille

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Asiakaspalautteet

Hotel ArthurMukava hotelli keskustan tuntumassa. Huone oli hieman... lue lisää
Hotel ArthurVarmaan yksi parhaista hotelliöistä ikinä! Sijainti... lue lisää
Hotel ArthurHei! Anteeksi että vastauksessani viivähti... lue lisää
Hotel ArthurHei! Esitän jäseniemme puolesta Sinulle kiitokset... lue lisää
Hotel ArthurArthur ei pettänyt tälläkään kertaa. Kiva ja... lue lisää
Hotel Arthurkiitos teille kaikille hyvin hoidetuista... lue lisää
Hotel ArthurTäytyy vielä erikseen mainitan, että on ollut ilo... lue lisää
Hotel ArthurNythän se mukavalta tuntuu. Olen varannut hotelli... lue lisää
Hotel ArthurHurjan paljon kiitos iltajuhlista ne oli hyvin... lue lisää
Hotel ArthurKiitos juhlista. Olivat oikein mukavat. Jatkamme... lue lisää