Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Kokous Helsingissä onnistunut yritys tilaisuus

Kokoustilat ja yritystilaisuudet Helsinki -
Hyvät päätökset syntyvät Hotel Arthurissa

Kun etsit kokouksellesi paikkaa, Hotel Arthurin yksilölliset kokoustilat Helsingin ydinkeskustassa ovat loistava valinta - valittavissasi on kokoustilat 11 vaihtoehdosta, muutaman hengen neuvotteluhuoneista aina 250 hengen upeaan Juhlasaliin. Kokouspaikka on helposti saavutettavissa kaikilla julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla saapuville löytyy parkkipaikka viereisestä P-Kluuvista. Lisäksi ystävällinen palvelu, toimiva kokoustekniikka, maukkaat kokoustarjoilut sekä viihtyisät majoituspalvelut kauempaa saapuville lisäävät Hotel Arthurin houkuttelevuutta valittaessa kokoustilaa Helsingissä.

Tutustu kokoustarjouksiimme!

Kokoustilat ja yritystilaisuudet Hotel Arthur Helsinki

Tunnelmaltaan yli 100-vuotias Jugend-tyylinen kokousosasto on uniikki. Kristallikruunut, antiikki-huonekalut, lasimaalaukset, erkkeri-ikkunat, seinillä olevat muotokuvat ja taulut, pianot ja flyygelit luovat kokoustiloihin persoonallista tunnelmaa ja historian havinaa. Etenkin Juhlasalissa, Aurolan Salissa ja Hjeltin Salissa voi aistia viime vuosisadan tunnelman. Mäen Sali ja porrastettu Auditorio ovat perinteisempiä kokoustiloja kauniista erkkereistään huolimatta. Johtokunnan huone, Malinin Sali ja ryhmätyötilat soveltuvat pienemmälle henkilömäärälle palavereihin tai ryhmätöihin. Yhteensä tiloja löytyy yli 500 hengelle. Kaikissa tiloissa on langaton internetyhteys sekä datatykki (mainittava tilauksen yhteydessä) veloituksetta. Tiloihin pääsee porraskiipijän avulla myös pyörätuolilla (ei sähköpyörätuolilla). Porraskiipijän käyttötarpeesta on ilmoitettava ennakkoon. Tutustu Hotel Arthurin tunnelmallisiin kokoustiloihin täältä.

Kokoustarjoilut Hotel Arthurissa

Kokoustarjoilut voi nauttia kokoustiloissa tai viehättävässä kokousaulassa. Aamupäivällä kokousaulassa on katettuna monipuolinen kahvibuffet, jossa on tarjolla suolaisia vaihtoehtoja, pientä makeaa, hedelmiä/kasviksia ja mehua. Iltapäiväkahvilla kokousaulassa tarjotaan makean kahvileivän lisäksi hedelmiä/kasviksia. Mikäli haluat kokouskahvit kokoustilaan, vaihtoehtoina ovat kokouspaketin hintaan kuuluva, keittiön valitsema päivän makea tai suolainen kahvileipä tai erilliseltä kokouskahvilistalta valittu, lisämaksullinen kahvileipä. Kokouslounas on tarjolla noutopöydästä Ravintola Arthurissa. Lounaspöydässä on päivän keiton ja lämminruokavaihtoehtojen lisäksi kattava salaattipöytä sekä kahvia/teetä ja keksejä.

Kokoussauna Hotel Arthurissa

Hotel Arthurissa on kaksi pientä tilaussaunaa 2-6 hengelle. Saunassa voi rentoutua heti aamulla tai illalla kokouspäivän jälkeen. Yksityisen saunavuoron hinta on  6.00 €/henkilö ja sen voi varata etukäteen puhelimitse 09-173 441 tai paikan päällä hotellimme vastaanotosta.

Pyydä tarjousta tai lisätietoja kokoustiloistamme ja palveluistamme myyntipalvelustamme puh 09-173 441 tai myyntipalvelu@hotelarthur.fi.

Katso kuvia upeasta Juhlasalistamme sekä muista kokoustiloistamme kuvagalleriastamme. Lisää kuvia Hotel Arthurista löydät täältä.

Liity sisäpiiriin ja saat arvokasta tietoa ja tarjouksia kokouksista, tapahtumista ja yritystilaisuuksista Hotel Arthurissa Helsingissä.

Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Asiakaspalautteet

Hotel ArthurKiittelen hyvästä järjestelyistä... lue lisää
Hotel ArthurKiitos taas suurenmoisesta joululounaasta meidän... lue lisää
Hotel ArthurSydämellinen kiitos hotelli Arthurin henkilökunnalle... lue lisää
Hotel ArthurOlimme todella tyytyväisiä Arthuriin juhlapaikkana... lue lisää
Hotel ArthurEräs Hotel Arthurin näkymätön vahvuus on... lue lisää
TripAdvisorYritystapahtuma Yritystapahtuman järjestäminen Hotel... lue lisää
Hotel ArthurHei, esitän lämpimät kiitokseni teille kaikille... lue lisää
Hotel ArthurKaikki sujui hienosti, kokoustila oli viihtyisä ja... lue lisää
TripAdvisornice, clean room good roomservice very goog breakfast... lue lisää
TripAdvisorIhan perushotelli todella hyvällä sijainnilla... lue lisää