Kokki

Haemme Hotel Arthurin ravintolaan kokkia kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla on mahdollisuus päästä kehittymään ja toteuttamaan itseäsi mukavassa työtiimissä.

Hotel Arthur on yksityinen, hyvän palvelun kokoushotelli Helsingin keskustassa. Hotellissa on 203 huonetta, erinomaiset kokous- ja bankettitilat yli 500 henkilölle, sekä viihtyisä ravintola. Hotellin valtteina ovat erinomainen sijainti, ystävällinen henkilökunta, kodinomainen tunnelma ja hyvä hinta-laatusuhde. Panostamme persoonalliseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

Keittiötiimimme vastaa hotellin aamiaisen, lounaan ja illallisen lisäksi myös kokoustarjoiluista. Hotellimme on suosittu kokouspaikka.

Toivomme omaavasi aikaisempaa kokemusta keittiötyöskentelystä, mutta voit olla myös vastavalmistunut. Edellytämme kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn, sujuvaa suomen kielen taitoa ja sitoutumista kaksivuorotyöhön.

Palkkaus on sopimuksen mukainen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis heti hakemuksesi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lähetäthän hakemuksesi kera CV:n sähköpostilla osoitteeseen: rekry@hnmky.fi

Tilaa uutiskirje

© 2022 Hotel Arthur. Kaikki oikeudet pidätetään.