Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Ravintolat Helsinki: Hotel Arthurin tunnelmallinen ravintola Helsingissä

Ravintola Arthur Helsinki – tunnelmallinen ruokapaikka Helsingin keskustassa

Ravintola Arthur Helsinki on toiminut vuodesta 1927, jolloin avattiin siihen aikaan Hospizina tunnetun hotellin suuren suosion saavuttanut ruokala. Jo kirjailija Aino Kallas kertoi kirjassaan kaipaavansa kaikkien Helsingin ruokapaikkojen joukosta Hospizin hyvää, yksinkertaista ja yksilöllistä kotiruokaa. Nykyisellä paikallaan Ravintola Arthur on toiminut vuodesta 1957 ja suosio lounasravintolana sekä yksityis- ja yritysjuhlapaikkana Helsingissä jatkuu edelleen.

Ravintola Arthurin keskeinen sijainti, rento tunnelma, loistava keittiö ja kolme rauhallista kabinettia yhteensä 100-hengelle tarjoavat laadukkaat puitteet kabinettiruokailuihin, merkkipäiville ja erilaisiin juhlin. Myös perinteiset vappulounaat, äitien- ja isänpäivälounaat, pikkujoulut ja joulupöytä ovat jo käsitteitä.

Ravintola Arthurin aukioloajat:
Maanantai
Tiistai - Perjantai
Lauantai
Sunnuntai


06:30 - 14:00
06:30 - 21:00
06:30 - 14:00
07:30 - 11.00

Huomaathan, että ravintolamme palvelee muina aikoina tilauksesta ja on tilausten yhteydessä avoinna kaikille asiakkaille - ota yhteyttä myyntiimme tästä ja tiedustele pöytää pienelle tai suurelle seurueelle, päivälle kuin päivälle!

Menuita ja ruokalistoja suunniteltaessa otetaan huomioon vuodenajat ja kauden tuotteet; pääsiäisen aikaan on aina tarjolla lammasta, vappulounaalla nautitaan silleistä ja muista vappuherkuista, äitienpäivälounaalle leivotaan herkullinen äitienpäiväkakku, isänpäiväbrunssilla tarjotaan hieman tuhdimpaa ruokaa ja joulupöytä notkuu perinteisistä suomalaisista jouluruoista kuten rosolli, kinkku ja erilaiset laatikot. Lue lisää herkullisista sesonkituotteistamme Ravintola Arthurissa.

Herkullinen lounas Helsingin keskustassa – Ravintola Arthur

Keittiömestari Jorma Bogdanoffin johdolla kokkimme valmistavat päivittäin runsaan buffetaamiaisen lisäksi herkut monipuoliseen lounaspöytäämme. Lounaspöydässä on päivän keiton ja kolmen muun lämminruokavaihtoehdon lisäksi kattava salaattipöytä. A la carte listalta löytyvät raikkaat salaatit, kermaiset keitot, lämpimät kala- ja liharuoat pieneen ja suureen nälkään sekä suussa sulavat jälkiruoat. Erityismaininnan suositumpina annoksina ansaitsevat kermainen lohikeitto ja Arthurin perinteinen pippuripihvi. Aterian kruunaa ravintolapäällikkömme valitsemat viinit. Viihtyisä ravintolaympäristö sekä hyvä hinta-laatusuhde ja palvelu kestävät vertailun Helsingin ravintoloiden välisessä kovassa kilpailussa.

Tilausmenut – Ravintola Arthur

Viihtyisässä 240-paikkaisessa ravintolassamme kristallikruunujen loisteessa vietät yritysjuhlat, karonkat, pikkujoulut, häät, muistotilaisuudet sekä muut perhejuhlat. Sivuiltamme löytyy erihintaisia ja -sisältöisiä tilausmenuita, mutta keittiömestarimme voivat suunnitella tarjoilut myös juhlien teeman, asiakkaiden toiveiden ja kukkaron mukaisesti. Vuosikymmenien kokemuksella pystymme palvelemaan suuriakin asiakasryhmiä nopeasti ja taidokkaasti. Ravintola Arthur Helsinki on legendaarinen ruokapaikka, jonka perinteinen tyyli kantaa vuosikymmenestä toiseen. Tutustu herkullisiin tilausmenuihin Ravintola Arthurissa. Sydämellisesti tervetuloa!

Etukuponki majoittujille

Hotellin vastaanotosta saat majoituksen yhteydessä ruokaetukupongin, jolla saat EUR 3.00 alennuksen Ravintola Arthurin à la carte pääruoista.

Lisää kuvia Ravintola Arthurista kuvagalleriassamme.

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Asiakaspalautteet

Hotel ArthurMukava hotelli keskustan tuntumassa. Huone oli hieman... lue lisää
Hotel ArthurVarmaan yksi parhaista hotelliöistä ikinä! Sijainti... lue lisää
Hotel ArthurHei! Anteeksi että vastauksessani viivähti... lue lisää
Hotel ArthurHei! Esitän jäseniemme puolesta Sinulle kiitokset... lue lisää
Hotel ArthurArthur ei pettänyt tälläkään kertaa. Kiva ja... lue lisää
Hotel Arthurkiitos teille kaikille hyvin hoidetuista... lue lisää
Hotel ArthurTäytyy vielä erikseen mainitan, että on ollut ilo... lue lisää
Hotel ArthurNythän se mukavalta tuntuu. Olen varannut hotelli... lue lisää
Hotel ArthurHurjan paljon kiitos iltajuhlista ne oli hyvin... lue lisää
Hotel ArthurKiitos juhlista. Olivat oikein mukavat. Jatkamme... lue lisää