Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Ravintolat Helsinki: Hotel Arthurin tunnelmallinen ravintola Helsingissä

Ravintola Arthur Helsinki – tunnelmallinen ruokapaikka Helsingin keskustassa

Ravintola Arthur Helsinki on avoinna

Ravintola Arthur Helsinki on toiminut vuodesta 1927, jolloin avattiin siihen aikaan Hospizina tunnetun hotellin suuren suosion saavuttanut ruokala. Jo kirjailija Aino Kallas kertoi kirjassaan kaipaavansa kaikkien Helsingin ruokapaikkojen joukosta Hospizin hyvää, yksinkertaista ja yksilöllistä kotiruokaa. Nykyisellä paikallaan Ravintola Arthur on toiminut vuodesta 1957 ja suosio lounasravintolana sekä yksityis- ja yritysjuhlapaikkana Helsingissä jatkuu edelleen. Ravintola Arthurin keskeinen sijainti, rento tunnelma, loistava keittiö ja kolme rauhallista kabinettia yhteensä 100-hengelle tarjoavat laadukkaat puitteet kabinettiruokailuihin, merkkipäiville ja erilaisiin juhlin. Myös perinteiset vappulounaat, äitien- ja isänpäivälounaat, pikkujoulut ja joulupöytä ovat jo käsitteitä. Menuita ja ruokalistoja suunniteltaessa otetaan huomioon vuodenajat ja kauden tuotteet; pääsiäisen aikaan on aina tarjolla lammasta, vappulounaalla nautitaan silleistä ja muista vappuherkuista, äitienpäivälounaalle leivotaan herkullinen äitienpäiväkakku, isänpäiväbrunssilla tarjotaan hieman tuhdimpaa ruokaa ja joulupöytä notkuu perinteisistä suomalaisista jouluruoista kuten rosolli, kinkku ja erilaiset laatikot. Lue lisää herkullisista sesonkituotteistamme Ravintola Arthurissa.

Herkullinen lounas Helsingin keskustassa – Ravintola Arthur

Keittiömestari Jorma Bogdanoffin johdolla kokkimme valmistavat päivittäin runsaan buffetaamiaisen lisäksi herkut monipuoliseen lounaspöytäämme. Lounaspöydässä on päivän keiton ja kolmen muun lämminruokavaihtoehdon lisäksi kattava salaattipöytä. A la carte listalta löytyvät raikkaat salaatit, kermaiset keitot, lämpimät kala- ja liharuoat pieneen ja suureen nälkään sekä suussa sulavat jälkiruoat. Erityismaininnan suositumpina annoksina ansaitsevat kermainen lohikeitto ja Arthurin perinteinen pippuripihvi. Aterian kruunaa ravintolapäällikkömme valitsemat viinit. Viihtyisä ravintolaympäristö sekä hyvä hinta-laatusuhde ja palvelu kestävät vertailun Helsingin ravintoloiden välisessä kovassa kilpailussa.

Helsinki Menu – Ravintola Arthur

A la carte listan herkkujen lisäksi Ravintola Arthurissa on tarjolla myös perinteinen ArthurMenu sekä kotimaisista raaka-aineista valmistettu HelsinkiMenu. HelsinkiMenu houkuttelee erityisesti matkailijoita, jotka haluavat nauttia tunnettuja suomalaisia makuja eli lohta, poroa, sieniä ja marjoja. Tutustu tämän kauden Helsinkimenuun Ravintola Arthur Helsingissä.

Tilausmenut – Ravintola Arthur

Viihtyisässä 240-paikkaisessa ravintolassamme kristallikruunujen loisteessa vietät yritysjuhlat, karonkat, pikkujoulut, häät, muistotilaisuudet sekä muut perhejuhlat. Sivuiltamme löytyy erihintaisia ja -sisältöisiä tilausmenuita, mutta keittiömestarimme voivat suunnitella tarjoilut myös juhlien teeman, asiakkaiden toiveiden ja kukkaron mukaisesti. Vuosikymmenien kokemuksella pystymme palvelemaan suuriakin asiakasryhmiä nopeasti ja taidokkaasti. Ravintola Arthur Helsinki on legendaarinen ruokapaikka, jonka perinteinen tyyli kantaa vuosikymmenestä toiseen. Tutustu herkullisiin tilausmenuihin Ravintola Arthurissa. Sydämellisesti tervetuloa!

Ravintola Arthurin Happy Hour joka päivä klo 15.00–18.00

Kokouksen jälkeen on kiva jäädä rentoutumaan ja verkostoitumaan tai pohtimaan kokouksen antia kollegoiden kanssa. Aina eivät julkiset liikennevälineetkään lähde heti kokouksen päätyttyä, joten jää sopivasti luppoaikaa lukea vaikka iltapäivälehti ja samalla nauttia lasillinen viiniä tai kupillinen kahvia.

Saatat myös saapua hotelliin janoisena ja nälkäisenä jo iltapäivällä, jolloin Ravintola Arthur on virkistävä keidas matkaajalle. 

Asiakkaittemme toiveesta olemme järjestäneet HAPPY HOURIN iltapäivän hiljaisempana aikana klo 15.00–18.00. Happy Hourin aikana myymme 

Etukuponki majoittujille

Hotellin vastaanotosta saat majoituksen yhteydessä ruokaetukupongin, jolla saat EUR 3.00 alennuksen Ravintola Arthurin à la carte pääruoista.

Lisää kuvia Ravintola Arthurista kuvagalleriassamme.

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Asiakaspalautteet

Hotel ArthurHurjan paljon kiitos iltajuhlista ne oli hyvin... lue lisää
Hotel ArthurKiitos juhlista. Olivat oikein mukavat. Jatkamme... lue lisää
Hotel ArthurSwing Along Party aivan upea tilaisuus loistavine... lue lisää
Hotel ArthurOlihan äreet kinkerit ! Hyvää ruokaa ja juomaa... lue lisää
Hotel ArthurHei! Teillä vuoden parhaimmat Arthurin-päivän kemut... lue lisää
Hotel ArthurHei! Runsaat kiitokset eilisillasta sekä itseni... lue lisää
Hotel ArthurOlen todella tyytyväinen toimintaanne ja palveluun... lue lisää
Hotel ArthurKiitos. Olj’ tuas lkosat oltavat ja kaekki valamiina... lue lisää
Hotel ArthurMukava ja rauhallinen hotelli. Loistava sijainti... lue lisää
Hotel ArthurIhanan pirteä ja ystävällinen vastaanotto heti... lue lisää