Hotel Arthur
Soita 09 173 441 tai
SuomiSuomi
Svensk
English
Русский
Deutsch
menu
Hotel Arthurin tunnelmallinen Ravintola Helsinki

Ravintola Arthur Helsinki – tunnelmallinen ruokapaikka Helsingin keskustassa

Ravintola Arthur Helsinki on toiminut vuodesta 1927, jolloin avattiin siihen aikaan Hospizina tunnetun hotellin suuren suosion saavuttanut ruokala. Jo kirjailija Aino Kallas kertoi kirjassaan kaipaavansa kaikkien Helsingin ruokapaikkojen joukosta Hospizin hyvää, yksinkertaista ja yksilöllistä kotiruokaa. Nykyisellä paikallaan Ravintola Arthur on toiminut vuodesta 1957 ja suosio lounasravintolana sekä yksityis- ja yritysjuhlapaikkana Helsingissä jatkuu edelleen.

Ravintola Arthurin keskeinen sijainti, rento tunnelma, loistava keittiö ja kolme rauhallista kabinettia yhteensä 100-hengelle tarjoavat laadukkaat puitteet kabinettiruokailuihin, merkkipäiville ja erilaisiin juhliin. Myös perinteiset vappulounaat, äitien- ja isänpäivälounaat, pikkujoulut ja joulupöytä ovat jo käsitteitä.

Huomaathan, että ravintolamme palvelee muina aikoina tilauksesta ja on tilausten yhteydessä avoinna kaikille asiakkaille - ota yhteyttä myyntiimme tästä ja tiedustele pöytää pienelle tai suurelle seurueelle, päivälle kuin päivälle!

Ravintola Arthurin aukioloajat :Maanantai
Tiistai - perjantai  

Lauantai 
Sunnuntai 


06:30 - 14:00
06:30 - 21:00
07:30 - 14:00    
07:30 - 11:00 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Menuita ja ruokalistoja suunniteltaessa otetaan huomioon vuodenajat ja kauden tuotteet; pääsiäisen aikaan on aina tarjolla lammasta, vappulounaalla nautitaan silleistä ja muista vappuherkuista, äitienpäivälounaalle leivotaan herkullinen äitienpäiväkakku ja joulupöytä notkuu perinteisistä suomalaisista jouluruoista kuten rosolli, kinkku ja erilaiset laatikot. Lue lisää herkullisista sesonkituotteistamme Ravintola Arthurissa.

Herkullinen lounas Helsingin keskustassa – Ravintola Arthur

Keittiömestari Jorma Bogdanoffin johdolla kokkimme valmistavat päivittäin runsaan buffetaamiaisen lisäksi herkut monipuoliseen lounaspöytäämme. Lounaspöydässä on päivän keiton ja kolmen muun lämminruokavaihtoehdon lisäksi kattava salaattipöytä. A la carte listalta löytyvät raikkaat salaatit, kermaiset keitot, lämpimät kala- ja liharuoat pieneen ja suureen nälkään sekä suussa sulavat jälkiruoat. Erityismaininnan suositumpina annoksina ansaitsevat kermainen lohikeitto ja Arthurin perinteinen pippuripihvi. Aterian kruunaa ravintolapäällikkömme valitsemat viinit. Viihtyisä ravintolaympäristö sekä hyvä hinta-laatusuhde ja palvelu kestävät vertailun Helsingin ravintoloiden välisessä kovassa kilpailussa.

Tilausmenut – Ravintola Arthur

Viihtyisässä 240-paikkaisessa ravintolassamme kristallikruunujen loisteessa vietät yritysjuhlat, karonkat, pikkujoulut, häät, muistotilaisuudet sekä muut perhejuhlat. Sivuiltamme löytyy erihintaisia ja -sisältöisiä tilausmenuita, mutta keittiömestarimme voivat suunnitella tarjoilut myös juhlien teeman, asiakkaiden toiveiden ja kukkaron mukaisesti. Vuosikymmenien kokemuksella pystymme palvelemaan suuriakin asiakasryhmiä nopeasti ja taidokkaasti. Ravintola Arthur Helsinki on legendaarinen ruokapaikka, jonka perinteinen tyyli kantaa vuosikymmenestä toiseen. Tutustu herkullisiin tilausmenuihin Ravintola Arthurissa. Sydämellisesti tervetuloa!

Ravintola Arthurin after work tiistai-perjantai klo 15.00–18.00

Työpäivän jälkeen on kiva jäädä rentoutumaan ja verkostoitumaan tai pohtimaan päivän antia kollegoiden kanssa.  Aina eivät julkiset liikennevälineetkään lähde heti työpäivän päätyttyä, joten jää sopivasti luppoaikaa lukea vaikka nauttia lasillinen viiniä tai kupillinen kahvia. Saatat myös saapua hotelliin janoisena ja nälkäisenä jo iltapäivällä, jolloin Ravintola Arthur on virkistävä keidas matkaajalle. Asiakkaittemme toiveesta olemme järjestäneet AFTER WORKIN arkisin iltapäivän hiljaisempana aikana klo 15.00–18.00. After workin aikana myymme tarjoustuotteita. joista voitte kysellä henkilökunnaltamme.                          

Etukuponki majoittujille

Hotellin vastaanotosta saat majoituksen yhteydessä ruokaetukupongin, jolla saat EUR 3.00 alennuksen Ravintola Arthurin à la carte pääruoista.

Lisää kuvia Ravintola Arthurista kuvagalleriassamme.

Keskellä Helsinkiä
Hotel Arthur

Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh. 09 173 441

Facebook Instagram Linkedin

Asiakaspalautteet

Hotel ArthurHelppo, vaivaton siisti ja hyvä valinta! Siistit... lue lisää
Hotel ArthurKaikki pitämäni kokoukset sujuneet... lue lisää
Hotel ArthurKiitos, kaikki sujui siten kuin olimme sopineet:... lue lisää
Hotel ArthurKaikki menee hyvin. Olisin toivonut hiukan enemmän... lue lisää
Hotel ArthurTilaisuutemme onnistui erinomaisesti. Järjestelyt... lue lisää
Hotel ArthurKokous sujui hyvin. Iltapalatarjoilun... lue lisää
Hotel ArthurKiitos. Huone oli erinomainen. Palvelu kaikkineen... lue lisää
Hotel ArthurKiitoset, järjestelyt ja palvelu oli oikein hyvät!... lue lisää
Hotel ArthurJuhlat menivät oikein hyvin. Kaikki toimi sovittujen... lue lisää
Hotel ArthurErittäin positiivinen ja lämmin palaute ravintolan... lue lisää