Päivällis- ja juhlamenut

(min. 10 hengelle)

Päivällismenu I
51.50 €/henkilö

Loimulohicaesarsalaattia Arthurin tapaan L
***
Maatiaispossun noisetteja ja konjakkikastiketta,
paahdettua kirsikkatomaattia ja kesäkurpitsaa, Hasselbackan perunaa L, G
***
Crème brûlée VL, G

Päivällismenu II
65.00 €/henkilö

Kylmää yrtti-tomaattikeittoa M, G
***
Savumuikkua, pikkelöityä retiisiä ja saaristolaisleipää L
***
Ylikypsää naudan kuvetta ja viskikastiketta,
haricot-papuja ja maalaispekonia, paahdettu rosamunda L, G
***
Suklaafondant, mansikkamelbaa ,vadelmaa ja kermavaahtoa VL

Päivällismenu IV
51.50 €/henkilö

Tomaatti-mozzarellasalaattia ja paahdettuja pinjansiemeniä L, G
***
Grillattua Whisky-bbq-maalaisbroileria ja creme fraichea,
paistettua paprikaa ja lohkoperunaa L, G 
***
Raparperi-kaurapaistos ja vaniljakermajäätelöä  L, G

Päivällismenu V
51.50 €/hlö

Kvinoa-kasvissalaatti M, G, V
***
Kikherne-porkkanapihviä, aiolia,
paistettuja kasviksia ja lohkoperunaa M, V
***
Suklaakakkua,marjoja ja mansikkamelbaa M, G, V


Lisämaksusta väliruokana kotimaisia juustoja 13.00 €

Aterian päätteeksi kahvi-/teeannos 3.50 €

G: Gluteeniton | L: Laktoositon | M: Maidoton | V: Vegaaninen | VL: Vähälaktoosinen

Tarjoushinnat edellyttävät yhtenäistä (1 menu/ryhmä) ennakkotilausta viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta sekä maksua yhteislaskulla

Erikoisruokavaliot on ilmoitettava henkilömäärävahvistuksen yhteydessä. Huomioimme ennakkotilauksen yhteydessä seuraavat ruoka-aineallergiat veloituksetta: gluteeniton, laktoositon, maidoton. Kasvisruokailijoille, kala- ja äyriäisallergisille, pähkinäallergisille sekä ei punaista lihaa-ruokavaliota noudattaville tarjoilemme yhtenevän kasvisannoksen/menun ilman lisämaksua. Muista allergioista, jotka vaativat erityisvalmisteluja veloitamme lisämaksun. Pyydämme huomioimaan, että naudanliha ja poronliha tarjoillaan mediumina, ellei toisin sovita.

Tilaa uutiskirje

© 2022 Hotel Arthur. Kaikki oikeudet pidätetään.