Nämä menut ryhmille ovat edullisia, arkisempaan ruokailuun sopivia vaihtoehtoja ravintolassamme. Suosittelemme näitä menuja ryhmille esimerkiksi Helsinki- tai teatterivierailun yhteydessä, sekä kokoustajille työpäivän jälkeen. Ryhmäruokamenut ovat saatavilla sekä noutopöydästä että pöytiin tarjoiltuna.
(Buffetista min. 20 hlö ja pöytiin tarjoiltuna min. 10 hlö)
Menu I
32.00 €/henkilö
Kalakeittoa päivän kalasta L
***
Hirviwallenberg L
puolukka-punaviinikastiketta ja perunaröstiä
***
Mustikkamousse L, G
Menu II
29.00 €/henkilö
Tabbouleh L
Fetaa, bulguria ja minttua
***
Parmesaani kananpoikaa L
Tomaattikastiketta
***
Toscapäärynää L, G
Menu III
34.00 €/henkilö
Tomaattikeitto L, G
***
Paahdettua kirjolohta L, G
Skånen juureksia
***
Suklaakakku VL
kermavaahtoa ja marjamelbaa
Menu IV (saatavana myös vegaanisena)
27.00 €/henkilö
Itämainen linssikeitto L, G
***
Härkis ragu L, G
perunagnoccheja
***
Uuniomena L, G
vaniljavaahtoa
Valittuanne menun, annamme mielellämme viinisuositukset ruuille.
Aterian päätteeksi kahvi-/teeannos 3.90 €
VL: vähälaktoosinen | L: laktoositon | M: maidoton
G: Gluteenittomista raaka-aineista valmistettu | V: vegaaninen
Tarjoushinnat edellyttävät yhtenäistä (1 menu/ryhmä) ennakkotilausta viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta sekä maksua yhteislaskulla.
Erikoisruokavaliot on ilmoitettava henkilömäärävahvistuksen yhteydessä. Huomioimme ennakkotilauksen yhteydessä seuraavat ruoka-aineallergiat veloituksetta: gluteeniton, laktoositon, maidoton. Kasvisruokailijoille, kala- ja äyriäisallergisille, pähkinäallergisille sekä ei punaista lihaa-ruokavaliota noudattaville tarjoilemme yhtenevän kasvisannoksen/menun ilman lisämaksua. Muista allergioista, jotka vaativat erityisvalmisteluja veloitamme lisämaksun. Pyydämme huomioimaan, että naudanliha ja poronliha tarjoillaan mediumina, ellei toisin sovita. Oikeudet muutoksiin pidätetään.